Σάμος: Αγνοείται για 5η μέρα η Ολλανδή τουρίστρια

Οι έρευνες επικεντρώνονται στην περιοχή όπου βρέθηκε το κινητό της, στην ευρύτερη περιοχή του Ευπαλίνειου, παλαιών ορυχείων, Αρχαία Τείχη

Άκαρπες παραμένουν για 5η ημέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό της 65χρονης Ολλανδής τουρίστριας στη Σάμο.

Εκτός από την Αστυνομία και την Πυροσβεστική, συνδράμει ειδική ομάδα διάσωσης που ήρθε από την Ολλανδία. Οι έρευνες επικεντρώνονται στην περιοχή όπου βρέθηκε το κινητό της, στην ευρύτερη περιοχή του Ευπαλίνειου, παλαιών ορυχείων, Αρχαία Τείχη, ενώ το απόγευμα αναμένεται κι άλλο συνεργείο από την Ολλανδία, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η 65χρονη είχε συνομιλήσει με την φίλη της όταν έφτασε στη βόρεια πύλη. Στην περιοχή υπάρχουν απόκρημνα σημεία με πηγάδια, με σπηλιές.

Τα πεζοπόρα τμήματα της 14ης ΕΜΟΔΕ, του Α.Τ. Πυθαγορείου, της ΕΟΔ και του Πεζοπορικού Συλλόγου, σε συνεργασία με τις 2 ομάδες ΣμηΕΑ – ΙΚΑΡΟΣ της Π.Υ., και ΔΑΙΔΑΛΟΣ της ΕΟΔ, κάλυψαν και ερεύνησαν τμήματα της ευρύτερης περιοχής, δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στις έρευνες πήρε μέρος και κόρη της αγνοούμενης. Παράλληλα επιχειρεί από το Σάββατο και μία ομάδα από την Ολλανδία με ένα σκύλο.

Φωτογραφία: ΕΟΔ Σάμου

Ειδήσεις σήμερα:

«Στις 19 του μήνα τη βίασε και στις 20 είχε ραντεβού μαζί μου για δουλειά» λέει ο πατέρας της 16χρονης στον Κολωνό

Παρέμβαση εισαγγελέα εφετών για τον θάνατο του 19χρονου στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής


Έγκυος η σύντροφος του Γιώργου Πατούλη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr