Κολωνός: Η ανατριχιαστική περιγραφή των βιασμών από την 16χρονη - Για... επίσημη σχέση μιλά ο 44χρονος

Κολωνός: Η ανατριχιαστική περιγραφή των βιασμών από την 16χρονη - Για... επίσημη σχέση μιλά ο 44χρονος

Το εκβίαζαν το κορίτσι και αυτός και ο γιος του, λέει ο πατέρας της ανήλικης - Ο 44χρονος ισχυρίζεται ότι χώρισε τη σύζυγό του για να είναι με την ανήλικη κοπέλα!

16xronh-arthrou
Έναν εφιάλτη βίωνε το 16χρονο κορίτσι από τον Κολωνό στα χέρια του 44χρονου βιαστή της, ο οποίος αν και πατέρας του πρώην φίλου της, δεν δίσταζε να την εκβιάζει προκειμένου να ικανοποιεί τις αρρωστημένες διαθέσεις του.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η νεαρή κοπέλα είχε σχέση για κάποιους μήνες με τον γιο του 44χρονου κι εκείνος της έλεγε ότι την έβλεπε σαν κόρη του. Όταν, όμως, το κορίτσι χώρισε με τον νεαρό, ο πατέρας βρήκε την ευκαιρία να στήσει το σχέδιό του. Είπε στην κοπέλα ότι θα τη βοηθούσε να τα ξαναβρούν με τον γιο του και την παρέσυρε με το αυτοκίνητό του σε εγκαταλελειμμένο οικόπεδο στην Αθήνα όπου και τη βίασε.

Όμως ο εφιάλτης για το κορίτσι δεν σταμάτησε εκεί. Ο 44χρονος άρχισε να την απειλεί ότι θα τη σκοτώσει κι εκείνη και τον πατέρα της, ο οποίος ήταν και ο μόνος που είχε στη ζωή καθώς η μαμά της είχε πεθάνει.

«Του είπα "γιατί το κάνεις αυτό; γιατί με βασανίζεις; γιατί μου κάνεις κακό;" μου έλεγε "κάντο, ειδάλλως θα πάθουν κακό οι δικοί σου". Μετά μου το γύριζε, δηλαδή ότι θα κάνει κακό στους δικούς μου» » περιέγραψε η 16χρονη στην κατάθεσή της στον ψυχολόγο, στην οποία μίλησε αναλυτικά για το πώς τη βίαζε 44χρονος. 

Κλείσιμο
«Με έκανε να νιώθω εγώ τύψεις. Ότι εγώ φταίω που γίνεται όλο αυτό. Ότι εγώ το έκανα να συμβεί. Ότι δεν ήθελε αυτός και εγώ φταίω» πρόσθεσε η ανήλικη.

Όπως τόνισε η 16χρονη είχαν ανταλλάξει αρκετά μηνύματα αλλά όχι ερωτικά και πως ο 44χρονος κάθε φορά τα έσβηνε. «Μου έλεγε πάντα για τον γιο του. Ότι ο γιος του θέλει. Και ο γιος του είπε να ξαναγίνει. Και καλά ο γιος του φταίει που ξαναγινόταν».

Τελικά το ανήλικο κορίτσι δεν άντεξε άλλο και μίλησε στον πατέρα της, ο οποίος και πήγε αμέσως στην αστυνομία. Ο 44χρονος για δύο μήνες, από τον Ιούνιο έως και τις 19 Αυγούστου, φέρεται να βίασε τουλάχιστον δέκα φορές το κορίτσι σε εγκαταλελειμμένο οικόπεδο, πριν συλληφθεί από τις Αρχές. 

Το εκβίαζαν το κορίτσι και αυτός και ο γιος του, λέει ο πατέρας της ανήλικης

Όπως είπε στο protothema.gr ο πατέρας της ανήλικης, όλα ξεκίνησαν τον Ιούνιο όταν ο φερόμενος ως βιαστής ξεκίνησε να στέλνει μηνύματα στο παιδί, απειλώντας την πως αν δεν συναντηθεί μαζί του θα κάνει κακό στην οικογένειά της.

Μάλιστα, είχε τέτοιο θράσος που μια ημέρα μετά το βιασμό σε ένα ύπαιθριο πάρκινγκ στην περιοχή του Κολωνού συναντήθηκε με τον πατέρα της για να κάνουν μαζί μια δουλειά.

«Έτσι ξαφνικά προσέγγισε το παιδί. Και της έστελνε απειλητικά μηνύματα ότι αν ανοίξει το στόμα της και μιλήσει, θα σκότωσει τον πατέρα της και την αδελφή της. Έβαζε το παιδί να ορκιστεί στη νεκρή μητέρα της πως δεν θα μιλήσει. Δεν υπήρχε καμία συναίνεση. Το παιδί είναι διαλυμένο. Φοβόταν, έλεγε 'δεν έχω μάνα, να χάσω και τον πατέρα μου;'» είπε ο πατέρας του κοριτσιού.

«Όλα αυτά υπάρχουν σε μηνύματα και διαλόγους στο Instagram τα οποία αυτός φρόντισε να τα σβήσει, αλλά τα έχει η Αστυνομία στο φάκελο που έχει ανοίξει. Είχε τέτοιο θράσος που είχε και επαφές μαζί μου. Με έπαιρνε τηλέφωνο και μου έκανε το φίλο. Την βίασε 19 του μηνός και στις 20 είχε ραντεβού μαζί μου για να πάμε να κάνουμε μια δουλειά», πρόσθεσε ο πατέρας του ανήλικου θύματος, ενώ κάνει λόγο και για ένα «ύποπτο» ρόλο που είχε ο γιος του 44χρονου και πρώην φίλος της κοπέλας.

«Ήταν φίλοι αλλά δεν την είχε αγγίξει. Όταν κάποια στιγμή αυτός θέλησε να προχωρήσει σε άλλα, βρήκε μια άλλη και έκανε σχέση. Αλλά ήξερε τι συμβαίνει με τον πατέρα του. Του το είχε στείλει και η μικρή και ο πατέρας του το είχε πει. Αλλά όχι μόνο δεν έκανε καμία κίνηση για να το σταματήσει αλλά την έπαιρνε τηλέφωνο μαζί με την καινούρια και την πίεζαν για να συναντηθούν. Για να την απειλήσουν, να τη φοβίσουν, να της πάρουν το κινητό και να μην έχει τα μηνύματα από αυτόν. Το εκβίαζαν το κορίτσι και αυτός και ο γιος του. Εν τω μεταξύ αυτός είχε χωρίσει από τη γυναίκα του γιατί τα έμαθε όλα και τον παράτησε και έφυγε» σημειώνει ο πατέρας της 16χρονης.

Είχαμε σχέση, γι' αυτό χώρισα με τη γυναίκα μου, ισχυρίζεται ο 44χρονος

«Με την καταγγέλλουσα διατηρούσα επίσημα και φανερά σχέση και μάλιστα αυτό ήταν και ο λόγος που χώρισα με την γυναίκα μου. Ουδέποτε απείλησα ή με οποιοδήποτε τρόπο εκβίασα την κοπέλα για να συνευρεθούμε» τόνισε από την πλευρά του ο 44χρονος.

«Η σχέση μας μάλιστα ήταν φανερή και γνωστή σε πολλά άτομα του περιβάλλοντός μας και όλες μας οι συναντήσεις ήταν είτε στο σπίτι μου είτε και σε δημόσιους χώρους στον Κολωνό. Πράγματι η κοπέλα διατηρούσε σχέση στο παρελθόν με τον γιο μου και όταν χώρισαν με προσέγγισε και εγώ δυστυχώς ενέδωσα. Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη και περιμένω να φανεί η αλήθεια» πρόσθεσε ο ίδιος.


Ειδήσεις σήμερα:

Σβεν Γκόραν Έρικσον: Πέθανε ο σπουδαίος προπονητής σε ηλικία 76 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο

Πτήση MH370: Ερευνητής ισχυρίζεται ότι έλυσε το μυστήριο - Βρέθηκε η «τέλεια κρυψώνα»

Κέρκυρα: Σε διαθεσιμότητα ο οδηγός ΚΤΕΛ που έβριζε χυδαία επιβάτες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης