Κολωνός: Αμετανόητος ο 44χρονος κατηγορούμενος για τον βιασμό της 16χρονης - «Διατηρούσα επίσημα και φανερά σχέση μαζί της»

Κολωνός: Αμετανόητος ο 44χρονος κατηγορούμενος για τον βιασμό της 16χρονης - «Διατηρούσα επίσημα και φανερά σχέση μαζί της»

Οι ισχυρισμοί του κατηγορουμένου μετά τα όσα συγκλονιστικά έγιναν γνωστά για τον εφιάλτη που ζούσε το 16χρονο θύμα ασέλγειας

viasmos
«Με την καταγγέλουσσα διατηρούσα επίσημα και φανερά σχέση και μάλιστα αυτό ήταν και ο λόγος που χώρισα με την γυναίκα μου». Αυτός είναι ένας από τους ισχυρισμούς του 44χρονου που κατηγορείται για τον βιασμό της 16χρονης στον Κολωνό. Αρνούμενος την κατηγορία του βιασμού, εμφανίζεται παράλληλα αμετανόητος. Παραδέχεται, την ίδια στιγμή, ότι ο γιος του διατηρούσε σχέση με την ανήλικη.

«Ουδέποτε απείλησα ή με οποιοδήποτε τρόπο εκβίασα την κοπέλα για να συνευρεθούμε. Η σχέση μας μάλιστα ήταν φανερή και γνωστή σε πολλά άτομα του περιβάλλοντός μας και όλες μας οι συναντήσεις ήταν είτε στο σπίτι μου είτε και σε δημόσιους χώρους στον Κολωνό. Πράγματι η κοπέλα διατηρούσε σχέση στο παρελθόν με τον γιό μου και όταν χώρισαν με προσέγγισε και εγώ δυστυχώς ενέδωσα. Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και περιμένω να φανεί η αλήθεια» υποστηρίζει ακόμη στη δήλωσή του. 

Έναν πραγματικό εφιάλτη βίωνε το 16χρονο κορίτσι από τον Κολωνό στα χέρια του 44χρονου βιαστή της, ο οποίος αν και πατέρας του πρώην φίλου της, δεν δίσταζε να την εκβιάζει προκειμένου να ικανοποιεί τις αρρωστημένες διαθέσεις του.

Όπως λέει στο protothema.gr ο πατέρας της ανήλικης, όλα ξεκίνησαν τον Ιούνιο όταν ο φερόμενος ως βιαστής ξεκίνησε να στέλνει μηνύματα στο παιδί, απειλώντας την πως αν δεν συναντηθεί μαζί του θα κάνει κακό στην οικογένειά της.

Κλείσιμο
Μάλιστα, είχε τέτοιο θράσος που μια ημέρα μετά το βιασμό σε ένα ύπαιθριο πάρκινγκ στην περιοχή του Κολωνού συναντήθηκε με τον πατέρα της για να κάνουν μαζί μια δουλειά.

«Έτσι ξαφνικά προσέγγισε το παιδί. Και της έστελνε απειλητικά μηνύματα ότι αν ανοίξει το στόμα της και μιλήσει, θα σκότωσει τον πατέρα της και την αδελφή της. Έβαζε το παιδί να ορκιστεί στη νεκρή μητέρα της πως δεν θα μιλήσει. Δεν υπήρχε καμία συναίνεση. Το παιδί είναι διαλυμένο. Φοβόταν, έλεγε 'δεν έχω μάνα, να χάσω και τον πατέρα μου;'» είπε ο πατέρας του κοριτσιού.

«Ολα αυτά υπάρχουν σε μηνύματα και διαλόγους στο Instagram τα οποία αυτός φρόντισε να τα σβήσει, αλλά τα έχει η Αστυνομία στο φάκελο που έχει ανοίξει. Είχε τέτοιο θράσος που είχε και επαφές μαζί μου. Με έπαιρνε τηλέφωνο και μου έκανε το φίλο. Την βίασε 19 του μηνός και στις 20 είχε ραντεβού μαζί μου για να πάμε να κάνουμε μια δουλειά», πρόσθεσε ο πατέρας του ανήλικου θύματος, ενώ κάνει λόγο και για ένα "ύποπτο" ρόλο που είχε ο γιος του 44χρονου και πρώην φίλος της κοπέλας.

«Ήταν φίλοι αλλά δεν την είχε αγγίξει. Όταν κάποια στιγμή αυτός θέλησε να προχωρήσει σε άλλα, βρήκε μια άλλη και έκανε σχέση. Αλλά ήξερε τι συμβαίνει με τον πατέρα του. Του το είχε στείλει και η μικρή και ο πατέρας του το είχε πει. Αλλά όχι μόνο δεν έκανε καμία κίνηση για να το σταματήσει αλλά την έπαιρνε τηλέφωνο μαζί με την καινούρια και την πίεζαν για να συναντηθούν. Για να την απειλήσουν, να τη φοβίσουν, να της πάρουν το κινητό και να μην έχει τα μηνύματα από αυτόν. Το εκβίαζαν το κορίτσι και αυτός και ο γιος του. Εν τω μεταξύ αυτός είχε χωρίσει από τη γυναίκα του γιατί τα έμαθε όλα και τον παράτησε και έφυγε», σημειώνει ο πατέρας της 16χρονης.

Ειδήσεις σήμερα:

Ρωσία: Βίντεο από τη στιγμή που ουκρανικό drone πέφτει πάνω σε πολυώροφο κτίριο στη ρωσική πόλη Σάρατοφ


ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης συγκαλεί αύριο την ΚΟ - Δεν αποκλείεται να επιστρέψει από τα Χανιά

ΚΤΕΛ Κηφισού: Πυροβολισμοί σε επεισόδιο μεταξύ Ρομά - Ένας τραυματίας από χειροδικία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης