Κολωνός: Ο γιος του 44χρονου έστειλε μήνυμα από το κινητό της 16χρονης για να καλύψει τον πατέρα του

Πλεκτάνη πατέρα και γιου τα δήθεν ερωτικά μηνύματα - Απολογείται σήμερα ο 44χρονος

Την ασφυκτική πίεση που δεχόταν από τον φερόμενο ως βιαστή της προκειμένου να υποκύπτει στις αρρωστημένες διαθέσεις του αποτυπώνουν και τα μηνύματα που λάμβανε η 16χρονη στο κινητό της από τον 44χρονο, ο οποίος απολογείται σήμερα για την κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος του τετελεσμένου βιασμού αλλα και κατ΄εξακολούθηση. 

Σε κάποια από αυτά η κοπέλα «σπάει» και ζητά απεγνωσμένα από τον 44χρονο να σταματήσει να την απειλεί επειδή δεν του απάντησε αν θα συναντηθούν.

Σε άλλα ομολογεί τις απειλές που δέχεται για την ίδια και την οικογένειά της.

«Θα κάνεις κακό στην οικογένειά μου και σε εμένα απλά επειδή σου είπα ότι δεν ξέρω αν μπορώ να έρθω αύριο;», «έχω χάσει τους πάντες και εσύ πάλι με απειλείς;», είναι μερικά από τα μηνύματα που αντάλλαξε η 16χρονη με τον 44χρονο.

Σε μια από τις συνομιλίες η ανήλικη φαίνεται να στέλνει ερωτικά μηνύματα στον πατέρα του πρώην φίλου της και εκείνος να προσπαθεί να την αποθαρρύνει.

Η 16χρονη φέρεται να κατέθεσε πως τα μηνύματα αυτά είναι προϊόν πλεκτάνης που έστησε ο γιος του 44χρονου με τη σύντροφό του.

Ότι δηλαδή, τα συγκεκριμένα πρόσωπα την προσέγγισαν, της ζήτησαν το τηλέφωνο της δήθεν για να δουν κάτι και έστειλαν στον 44χρονο τα επίμαχα μηνύματα ώστε να φαίνονται σαν δικά της.

Για αυτό τον λόγο ο 44χρονος απάντησε αρνητικά προκειμένου να προκύπτει από τη συνομιλία ότι την αποθαρρύνει.

Ειδήσεις σήμερα:

Υπό έλεγχο οι πυρκαγιές στη Βραζιλία

Αστάθεια μέχρι και το Σάββατο - Πού θα βρέξει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr