Τατουάζ την ημερομηνία που σκοτώθηκε ο 19χρονος στο λούνα παρκ στη Χαλκιδική έκανε ο αδερφός του

Τατουάζ την ημερομηνία που σκοτώθηκε ο 19χρονος στο λούνα παρκ στη Χαλκιδική έκανε ο αδερφός του

O 16χρονος θαύμαζε και υπεραγαπούσε τον μεγάλο του αδερφό και για τον λόγο αυτό έκανε τατουάζ την ημερομηνία που τον έχασε, ενώ έγραψε και το όνομά του, «Γιάννης»

giannis-tattoo
Τατουάζ την ημερομηνία που άλλαξε για πάντα τη ζωή της οικογένειας του άτυχου 19χρονου Γιάννη που σκοτώθηκε σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής στις 19 Αυγούστου, έκανε ο μικρότερος αδερφός του.

Όπως μετέδωσε το Star, ο 16χρονος θαύμαζε και υπεραγαπούσε τον μεγάλο του αδερφό και για τον λόγο αυτό έκανε τατουάζ την ημερομηνία που τον έχασε, ενώ έγραψε και το όνομά του, «Γιάννης», σε μια κίνηση που συμβολίζει πως ποτέ δεν θα ξεχαστεί το κακό που τους βρήκε εκείνη τη νύχτα.

«Ξαφνικά νιώθω να σπάει το κάθισμα»

Ο αδερφός του θύματος μίλησε στο MEGA. Καθόταν στην ίδια θέση με τον αδερφό του και περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές.

«Ακούω "σκρατς σκρατς" πίσω από την πλάτη μου. Νιώθω να ξεκολλάει. Του λέω "Γιάννη, σπάει το κάθισμα". Προσπάθησε να πιαστεί από την μπλούζα και το τσαντάκι μου. Σκίστηκε και η μπλούζα και το λουρί της τσάντας. Λέω με τον αδερφό μου "δεν αντέχω, πάει πολύ γρήγορα". Γελάει και ξαφνικά νιώθω να σπάει το κάθισμα. Με κοιτάει, τον κοιτάω, ακούω ένα κρακ και βλέπω τον αδερφό μου να εξαφανίζεται από δίπλα μου».

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d3pwfxe58mdd)


Οι ίδιες σκηνές επαναλαμβάνονται συνεχώς στο μυαλό του. Η μητέρα τους φώναζε στον χειριστή να μειώσει την ταχύτητα. Ο 21 ετών χειριστής επέρριψε ευθύνες για την τραγωδία στον 58χρονο ιδιοκτήτη.

Ο νεαρός χειριστής παραδέχεται ότι δεν είχε εμπειρία ούτε κάποια εκπαίδευση παρά μόνο όσα του είχε δείξει ο ιδιοκτήτης του μοιραίου λούνα παρκ.

Ειδήσεις σήμερα:

Υπό έλεγχο οι πυρκαγιές στη Βραζιλία

Αστάθεια μέχρι και το Σάββατο - Πού θα βρέξει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης