Πλήθος ευρήματα σε τεράστια χασισοφυτεία στην Φωκίδα

Θέμα χρόνου είναι να εξακριβωθεί η ταυτότητα των άγνωστων καλλιεργητών

Θέμα χρόνου είναι να εξακριβωθεί η ταυτότητα των αγνώστων που καλλιεργούσαν μια τεράστια φυτεία κάνναβης σε εξαιρετικά δύσβατη περιοχή έξω από την κοινότητα Καλοσκοπή της Φωκίδας, καθώς αναμένεται να “μιλήσουν” τα δεκάδες ευρήματα που κατασχέθηκαν σε αυτήν.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης μιας πληροφορίας που είχε δοθεί στους αστυνομικούς του τμήματος Δωρίδας, οργανώθηκε την Κυριακή επιχείρηση εξερεύνησης στην οποία συμμετείχαν άνδρες της ΕΚΑΜ, της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της ΟΕΠΤΑ και κατά την διάρκειά της εντοπίστηκαν 650 δενδρύλλια κάνναβης, που ήταν καλά κρυμμένα μέσα σε χώρους με πυκνή βλάστηση.

Οι αστυνομικοί έθεσαν υπό επιτήρηση την φυτεία ως τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, αλλά οι καλλιεργητές δεν εμφανίστηκαν και ξερίζωσαν τα δενδρύλλια, ενώ κατέσχεσαν πλήθος εργαλεία και είδη διαβίωσης τα οποία εξετάζονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια για αποτυπώματα και γενετικό υλικό, που θα οδηγήσουν στην ταυτοποίηση των καλλιεργητών.




Ειδήσεις σήμερα:

Ρατσιστική επίθεση σε 23χρονη από το Κονγκό μέσα σε αστικό λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη


Εστιατόριο στην Ιταλία χρέωσε 58 ευρώ σε εορτάζουσα πελάτισσα για να κόψει τούρτα που είχε αγοράσει... αλλού

Αιφνιδιασμοί και εκπλήξεις αναμένονται στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ: Παρέμβαση Κασσελάκη, αντίδραση από τους «87» για την τοξικότητα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr