Τρόμος για τουρίστες που έπεσαν θύματα ληστείας στην Κέρκυρα

To ζευγάρι από την Αυστραλία μπήκε κατά λάθος με το όχημά του σε καταυλισμό Ρομά στην περιοχή Λιβάδι Ρόπα και δέχθηκαν επίθεση από μια ομάδα έξι ανδρών και γυναικών

Στιγμές τρόμου έζησε ένα ζευγάρι τουριστών από την Αυστραλία, όταν μπήκαν κατά λάθος με το όχημά τους σε καταυλισμό Ρομά στην περιοχή Λιβάδι Ρόπα στη Μέση Κέρκυρα και δέχθηκαν επίθεση από μια ομάδα έξι ανδρών και γυναικών που προκάλεσαν φθορές στο όχημα, χτύπησαν τη γυναίκα και τους λήστεψαν, το απόγευμα της Κυριακής.

Οι δράστες έσπασαν το παρμπρίζ του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου, προκάλεσαν ζημιές στο καπό και απαίτησαν από το ζευγάρι να τους δώσουν όσα χρήματα είχαν. Στη συνέχεια, άρπαξαν ένα πορτοφόλι που περιείχε 3.300 ευρώ και προσωπικά έγγραφα και, όταν η γυναίκα επιχείρησε να το πάρει πίσω, ένας από τους κακοποιούς την χτύπησε στο πρόσωπο και τράπηκαν σε φυγή.

Όμως, χάρη στην άμεση κινητοποίηση αστυνομικών, συνελήφθησαν τέσσερα από τα μέλη της ομάδας και αναζητούνται άλλοι δυο συνεργοί τους. Πρόκειται για δυο άνδρες ηλικίας 21 και 43 και δυο γυναίκες 41 και 44 χρόνων, που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για ληστεία και απόπειρα ληστείας κατά συναυτουργία, τους ασκήθηκε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα και παραπέμφθηκαν να δικαστούν με την αυτόφωρη διαδικασία.

Ξάφρισαν τουρίστρια

Τα χρήματα που είχε πάνω της μια αλλοδαπή τουρίστρια ξάφρισαν στην Καλαμάτα ένας 59χρονος Έλληνας και δυο αλλοδαποί ηλικίας 56 και 52 χρόνων, το βράδυ του Σαββάτου, αλλά τα ξημερώματα της Κυριακής εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας, συνελήφθησαν και στην κατοχή τους βρέθηκε το κλεμμένο ποσό που αποδόθηκε στην αλλοδαπή.



Ειδήσεις σήμερα:

Ρατσιστική επίθεση σε 23χρονη από το Κονγκό μέσα σε αστικό λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη


Εστιατόριο στην Ιταλία χρέωσε 58 ευρώ σε εορτάζουσα πελάτισσα για να κόψει τούρτα που είχε αγοράσει... αλλού

Αιφνιδιασμοί και εκπλήξεις αναμένονται στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ: Παρέμβαση Κασσελάκη, αντίδραση από τους «87» για την τοξικότητα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr