Ελεύθεροι οι τρεις Πακιστανοί που βίασαν την τουρίστρια στη Μύκονο - Τράβαγαν βίντεο τις φριχτές πράξεις με την κοπέλα αναίσθητη

Η κοπέλα έχει αναγνωρίσει τους δράστες και εκείνοι ομολόγησαν, κι όμως αφέθηκαν ελεύθεροι

Ανατριχίλα προκαλεί η υπόθεση βιασμού μιας 23χρονης τουρίστριας στη Μύκονο από τρεις Πακιστανούς. Οι δράστες μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες τραβούσαν βίντεο την αποτρόπαια πράξη τους, το οποίο είναι στη διάθεση των αρχών, παρόλα αυτά ο εισαγγελέας τους άφησε ελεύθερους χωρίς περιοριστικούς όρους.

Η 23χρονη από τη Νότιο Αφρική έπεσε θύμα βιασμού, ενώ έκανε διακοπές στη Μύκονο.

Ο βιασμός της έγινε τα ξημερώματα της 30ης Ιουνίου, αλλά οι δράστες παρέμεναν άγνωστοι μέχρι και το μεσημέρι του Σαββάτου 24 Αυγούστου. Μετά από αξιολόγηση βιντεοληπτικού υλικού, ψηφιακών πειστηρίων και μαρτυρικών καταθέσεων, προέκυψε πως δράστες του βιασμού της κοπέλας είναι τρία άτομα με καταγωγή από το Πακιστάν.

Οι δράστες προσήχθησαν στο τμήμα ασφαλείας του νησιού και ομολόγησαν την πράξη τους. Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν προς εξέταση δύο κινητά τηλέφωνα που είχαν στην κατοχή τους, καθώς και βιολογικό υλικό που στάλθηκε προς εξέταση και ταυτοποίηση στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr στα κινητά τους τηλέφωνα υπήρχαν βίντεο με το βιασμό της 23χρονης τουρίστριας, η οποία όπως φαίνεται δεν είχε τις αισθήσεις της.

Το υλικό είναι πολύ σκληρό και προκάλεσε σοκ σε όσους το είδαν.

Η σχηματισθείσα δικογραφία είχε υποβληθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου, αίσθηση, ωστόσο προκαλεί το γεγονός, ότι οι δράστες αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους.


Ειδήσεις σήμερα:

Ο γιος του 44χρονου στον Κολωνό έστειλε ερωτικό μήνυμα από το κινητό της 16χρονης για να καλύψει τον πατέρα του

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Μητσοτάκης με το μισό υπουργικό ενόψει ΔΕΘ

Airbnb που δεν «άνοιξαν βιβλία» και αδήλωτες εισπράξεις μέσω Booking στο στόχαστρο της εφορίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr