Σε κάθε νέο ξεκίνημα, το Go For More είναι δίπλα σας!

Σε κάθε νέο ξεκίνημα, το Go For More είναι δίπλα σας!

Επιστροφή στα θρανία και στις πανεπιστημιακές αίθουσες με σημαντικά κέρδη από το πρόγραμμα επιβράβευσης Go For More της Εθνικής Τράπεζας, που μας ενθαρρύνει να κάνουμε μια νέα αρχή.

153919560_m_normal_none
Sponsored Content

Είστε έτοιμοι για νέες περιπέτειες; Με το πρώτο κουδούνι της χρονιάς να πλησιάζει και τους φοιτητές να ετοιμάζονται για τη νέα τους αρχή, ήρθε η ώρα να προμηθευτούμε όλα όσα χρειαζόμαστε. Άλλωστε, ο Σεπτέμβρης φέρνει μαζί του μια αίσθηση ανανέωσης και ενθουσιασμού και είναι πάντοτε μια ιδανική ευκαιρία για νέα ξεκινήματα.

Αγορές που ξεχωρίζουν!
Από τη σχολική τσάντα με τον αγαπημένο σας ήρωα και τα προϊόντα ομορφιάς, μέχρι τα αθλητικά είδη και τον καινούργιο καναπέ για το σαλόνι του νέου σας σπιτιού, μπορούμε να συμπεριλάβουμε μια μεγάλη ποικιλία πραγμάτων και να επωφεληθούμε με το πρόγραμμα επιβράβευσης Go For More της Εθνικής Τράπεζας. Συγκεκριμένα, μέχρι και τις 14 Σεπτεμβρίου, με κάθε μας αγορά σε επιλεγμένες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις εξασφαλίζουμε κέρδος 15% σε Go For More πόντους με τις πιστωτικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, για συναλλαγές άνω των 30€.

autumn-fb-cover-820x360

Επιλογές για όλη την οικογένεια!
Για το νέο ξεκίνημα στο σχολείο, αλλά και για ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία σε σχολικά είδη και όχι μόνο, μπορούμε να επισκεφθούμε τα παιχνιδάδικα Μουστάκας και το moustakastoys.gr και να προετοιμαστούμε κατάλληλα για την πρώτη μέρα στο σχολείο. Ενώ, αν θέλουμε να ανακαλύψουμε τον αθλητή που κρύβεται μέσα μας επισκεπτόμαστε τα καταστήματα INTERSPORT ή το intersport.gr για αθλητικά ρούχα, παπούτσια και άλλα είδη!

112879849_m_normal_none

Για να δημιουργήσουμε το νέο μας φοιτητικό σπίτι όπως το έχουμε ονειρευτεί ή να κάνουμε την ανακαίνιση που πάντα θέλαμε στην ΙΚΕΑ ή το ikea.gr μας περιμένουν με τις πιο καλόγουστες και πρακτικές επιλογές για το σπίτι, το γραφείο και το παιδικό δωμάτιο.

Και επειδή ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάμε να φροντίζουμε τον εαυτό μας, στα Hondos Center και το hondoscenter.com συναντάμε όλα τα απαραίτητα για τη φθινοπωρινή φροντίδα του εαυτού μας, αλλά και αμέτρητα είδη καθημερινής χρήσης.

Τώρα έχουμε έναν ακόμη λόγο να ανυπομονούμε για τη νέα σεζόν και για κάθε μας αγορά.

Καλή σχολική και ακαδημαϊκή χρονιά!

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.nbg.gr/el/go4more/prosfores 

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης