Χαλκιδική: Καβγάς του πατέρα του 19χρονου που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ, με την δήμαρχο Κασσάνδρας

Χαλκιδική: Καβγάς του πατέρα του 19χρονου που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ, με την δήμαρχο Κασσάνδρας

«Δεν ντρέπεστε λίγο για όλα αυτά που κάνετε;», είπε στη δήμαρχο Κασσάνδρας - Ο πατέρας του 19χρονου Γιάννη, απευθύνθηκε σε έντονο ύφος στη δήμαρχο, όταν εκείνη του είπε ότι είναι «μαζί» του

Ένταση μεταξύ της δημάρχου Κασσάνδρας και του πατέρα του 19χρονου που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ
pateras_luna_park_xr
Ένταση επικράτησε το πρωί της Τρίτης στο δικαστικό μέγαρο Πολυγύρου, όταν ο πατέρας του 19χρονου Γιάννη που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι της Χαλκιδικής, ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τη δήμαρχο Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά.

Ο πατέρας του 19χρονου Γιάννη, απευθύνθηκε σε έντονο ύφος στη δήμαρχο, όταν εκείνη του είπε ότι είναι «μαζί» του.

«Σε τι είσαι μαζί μου;», απάντησε ο πατέρας του 19χρονου.

«Δε θα σας περάσει όσα εκατομμύρια και να έχεις. Θα σας συνθλίψω»,  είπε ο πατέρας του 19χρονου στην κυρία Χαλκιά, η οποία απομακρύνθηκε προς την πίσω πόρτα του δικαστηρίου από μία αστυνομικό, προκειμένου να λήξει το λεκτικό επεισόδιο.

«Αν ήσουν δίπλα μου, θα με είχες στηρίξει και θα άφηνες τα λαμόγια με τις γραβάτες και θα ερχόσουν κοντά μου. Το παιδί μου δεν το ‘φερες και ούτε θα το φέρεις. Έχε τον νου σου. Εγώ τα ‘χω με τους εισαγγελείς. Δε θα σας σώσει τίποτα. Δε με ενδιαφέρουν ούτε τα εκατομμύρια που βγάζεις ούτε τίποτα. Δε θα σας περάσει. Θα σας συνθλίψω. Δεν ξέρεις τι θα γίνει. Δεν ντρέπεστε λίγο για όλα αυτά που κάνετε;», είπε ο κ. Καμπαΐλης.
Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3qlzcwpykz5)

Η τυχαία συνάντηση μεταξύ των δύο έγινε στο δικαστικό μέγαρο, στο οποίο έφτασε ο πατέρας του 19χρονου καθώς την υπόθεση αναλαμβάνει πλέον ο προϊστάμενος της εισαγγελίας πρωτοδικών Χαλκιδικής. Από την πλευρά της οικογένειας του νεαρού ζητήθηκε να διερευνηθεί πού τελικά ανήκει το λούνα παρκ, καθώς εμφανίζεται ως ιδιοκτήτρια μια εταιρία, ζητώντας να κληθούν και άλλα πρόσωπα για κατάθεση.

Πειθαρχική δίωξη στη δήμαρχο Κασσάνδρας
Μετά τις αποκαλύψεις για πλήθος παραβάσεων από το μοιραίο λούνα παρκ και την τριπλή εισαγγελική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη, υπήρξε αντίδραση και από την αποκεντρωμένη διοίκηση.

Ο γραμματέας της αποκεντρωμένης διοίκησης κίνησε πειθαρχικές διώξεις σε βάρος της δημάρχου Κασσάνδρας η οποία έχει 15 ημέρες να υποβάλλει τις εξηγήσεις της, οι οποίες αν δεν κριθούν πειστικές, θα παραπεμφθεί στο πειθαρχικό συμβούλιο αιρετών.



Δείτε βίντεο: Ένταση μεταξύ της δημάρχου Κασσάνδρας και του πατέρα του 19χρονου που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ
Ένταση μεταξύ της δημάρχου Κασσάνδρας και του πατέρα του 19χρονου που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ



Ειδήσεις σήμερα:

Νέο βίντεο: Απόκοσμες εικόνες από τα νεκρά ψάρια στην παραλία του Βόλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης