Λεωφόρος Ποσειδώνος: Θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη πρώην διαγωνιζόμενος του GNTM - Εκτινάχθηκε στις μπάρες

Συγκρούστηκε με ένα ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο ακολουθούσε με τον οδηγό του να εξαφανίζεται μετά το τροχαίο

Ένα τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη στο οποίο τραυματίστηκε ο πρώην διαγωνιζόμενος του Greece 's Next Top Model, Τάκης Χήρας, σημειώθηκε χθες στην παραλιακή.

Ο παίκτης του GNTM, κινούμενος με τη μηχανή του, στην οποία επέβαινε και ένας φίλος του, επί της λεωφόρου Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Σούνιο, συγκρούστηκε με ένα ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο ακολουθούσε με τον οδηγό του να εξαφανίζεται μετά το τροχαίο.

Από τη σύγκρουση ο νεαρός αναβάτης εκτινάχθηκε στις προστατευτικές μπάρες με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά τραύματα σε όλο του το σώμα ενώ ο φίλος του γλίτωσε καθώς πρόλαβε να πηδήξει στο οδόστρωμα.



Όπως λέει στο protothema.gr ο Τάκης Χήρας, ο ασυνείδητος οδηγός κινούταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα όταν έπεσε πάνω τους ένω μετά τη σύγκρουση εξαφανίστηκε χωρίς καν να σταματήσει για να δει τι έχει συμβεί.

«Με έκλεισε ένας στα Λιμανάκια, στην πρώτη στροφή. Εγώ ήμουν με το μηχανάκι με ένα φίλο μου, αυτός μπήκε στη λωρίδα μας, μας έκλεισε στη στροφή και μας πέταξε στις μπαριέρες.



Εγώ πήγαινα με 60 χιλιόμετρα και αυτός έκανε τον Σουμάχερ. Ένα μαύρο ΙΧ οδηγούσε και ήμασταν δίπλα-δίπλα στο φανάρι της Βουλιαγμένης. Αυτή η κάμερα πρέπει να τον έχει καταγράψει.

Δεν σταμάτησε καν να μας δει. Δύο παιδιά με ένα μηχανάκι μας είδαν και σταμάτησαν. Τώρα είμαι με νάρθηκα στο χέρι και καμένος. Πως ζω δεν ξέρω. Ο φίλος μου πρόλαβε και πήδηξε και δόξα τω Θεώ έχει χτυπήσει μόνο το γόνατό του», περιγράφει ο τραυματίας αναβάτης της μηχανής.

Ειδήσεις σήμερα:

Νέο βίντεο: Απόκοσμες εικόνες από τα νεκρά ψάρια στην παραλία του Βόλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr