Κολωνός: Προφυλακίστηκε ο 44χρονος για τον βιασμό της 16χρονης

Κολωνός: Προφυλακίστηκε ο 44χρονος για τον βιασμό της 16χρονης

Επέμεινε στην υπερασπιστική του γραμμή, ισχυριζόμενος ότι είχε σχέση με την κοπέλα

kolonos
Μετά την απολογία του στην 29η τακτική ανακρίτρια Αθηνών, ο 44χρονος κατηγορούμενος για τον βιασμό της 16χρονης φίλης του γιου του, στον Κολωνό, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, και με τη σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέως.

Ο 44χρονος κατηγορείται ότι βίασε την 16χρονη τουλάχιστον 10 φορές, αντιμετωπίζοντας την κακουργηματική κατηγορία του τετελεσμένου βιασμού κατ' εξακολούθηση.

Ο κατηγορούμενος παρέμεινε στην υπερασπιστική γραμμή που έχει χαράξει εξαρχής ότι δηλαδή είχε σχέση με την κοπέλα, επί 2,5 μήνες περίπου και είπε ότι για αυτό τον λόγο τον εγκατέλειψε η εν διαστάσει σύζυγος του.

Ακόμη, υποστήριξε ότι ήταν λάθος του που δεν είχε μιλήσει στον πατέρα της 16χρονης νωρίτερα. Επίσης, ισχυρίστηκε πως η 16χρονη τον προσέγγισε επειδή είχε εμμονή με τον γιο του και στη συνέχεια βρήκε σε εκείνον ένα πιο σίγουρο και ασφαλές περιβάλλον.

Κλείσιμο
Τέλος, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι οι δικοί του είχαν αντιρρήσεις για αυτή τη σχέση και ζήτησε να γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου το οποίο έχει κατασχεθεί για να διαπιστωθούν τα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής στην 16χρονη.

Ειδήσεις σήμερα:

Κωνσταντίνος Αργυρός: Άγριο ξύλο με μπουνιές και κλωτσιές σε συναυλία του στην Αλβανία - Δείτε βίντεο

Σοκολάτα: Νέες αυξήσεις στις τιμές των προϊόντων αναμένουν οι παραγωγοί - Πώς η κλιματική αλλαγή επηρεάζει το κόστος

Μύκονος: Ανατροπή στην υπόθεση βιασμού της 23χρονης από τους Πακιστανούς - Τα βίντεο δείχνουν συναίνεση, λένε εισαγγελικές πηγές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης