Κολωνός: Προκλητικός ο 44χρονος στην απολογία του για τους βιασμούς της 16χρονης - «Σαν αφελής πίστεψα ότι με είχε ερωτευτεί μια νεότερη»

Κολωνός: Προκλητικός ο 44χρονος στην απολογία του για τους βιασμούς της 16χρονης - «Σαν αφελής πίστεψα ότι με είχε ερωτευτεί μια νεότερη»

Ισχυρίστηκε, επίσης, ότι η 16χρονη ήθελε να κάνει κακό στον γιο του και στη νέα του σύντροφο

kolonos__1_
Στη φυλακή οδηγείται, μετά την απολογία του στην 29η τακτική ανακρίτρια, ο 44χρονος που κατηγορείται για βιασμό κατ' εξακολούθηση 16χρονης στον Κολωνό.

Ο κατηγορούμενος για σεξουαλική βία σε βάρος της ανήλικης, έδωσε στην δικαστική λειτουργό τη δική του εκδοχή για όσα καταγγέλλει το θύμα, αρνούμενος όσα του καταλογίζονται.

Kατά την απολογία του ο 44χρονος, μεταξύ των άλλων, υποστήριξε ότι με την 16χρονη διατηρούσε επαφές και σχέση φανερά και δημόσια τους τελευταίους μήνες και «αυτή ήταν ο λόγος που χώρισα με τη γυναίκα μου».

Σύμφωνα με τον κατηγορούμενο, η κοπέλα διατηρούσε σχέσεις με τον γιο του έως το Μάρτιο του 2024, ενώ περνούσε πολλές ώρες μέσα στο σπίτι τους.

Επίσης, στρέφεται κατά της 16χρονης δηλώνοντας «σωματικά και ψυχικά ευάλωτος, λόγω ασθενείας του, υποστηρίζοντας: «Όταν ο γιος μου της δήλωσε ότι χωρίζουν οριστικά, αποφάσισε να ''πουλήσει έρωτα'' και εγώ σαν αφελής πίστεψα ότι με είχε ερωτευτεί μια νεότερη γυναίκα».

Κλείσιμο
Σε άλλο σημείο υποστήριξε ότι η 16χρονη ήθελε να κάνει κακό στον γιο του και στη νέα του σύντροφο και κατ’ επέκταση σε όλη την οικογένεια του και εκείνος ήταν το ευκολότερο θύμα.

Αναφορικά με τον βιασμό, υποστηρίζει ότι ουδέποτε την απείλησε. «Στην κατάθεση της ξεκινά ότι την απειλούσα ότι τάχα θα τη χωρίσω από τον γιο μου και αυτό φέρεται να έγινε τον Ιούνιο. Αυτό είναι εντελώς ψευδές καθώς τότε ο γιος νου είχε ήδη σχέση με άλλη κοπέλα».

Αρνείται επίσης, ότι θα έκανε κακό στον πατέρα της 16χρονης, λέγοντας ότι είναι «ανούσιο και αβάσιμο».

Ακόμη, χαρακτηρίζει μονόδρομο για την κοπέλα να αποδώσει τη «σχέση» σε «βιασμό» καθώς όπως είπε, φοβόταν την αντίδραση του πατέρα της, τονίζοντας πως στην καθημερινότητα της η συμπεριφορά της δεν ανταποκρίνεται σε θύμα βιασμού, αλλά μια ευτυχισμένη και χαρούμενη κοπέλα.

Τέλος, ζητά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου τόσο του δικού του αριθμού όσο και της κοπέλας και όλων των φίλων της που αναφέρονται στη δικογραφία, «ώστε να αποδειχθεί ότι ουδέποτε ήταν θύμα βιασμού αλλά ομολογεί συνεχώς ότι διατηρεί σχέση μαζί μου».

Ειδήσεις σήμερα:

Κωνσταντίνος Αργυρός: Άγριο ξύλο με μπουνιές και κλωτσιές σε συναυλία του στην Αλβανία - Δείτε βίντεο

Σοκολάτα: Νέες αυξήσεις στις τιμές των προϊόντων αναμένουν οι παραγωγοί - Πώς η κλιματική αλλαγή επηρεάζει το κόστος

Μύκονος: Ανατροπή στην υπόθεση βιασμού της 23χρονης από τους Πακιστανούς - Τα βίντεο δείχνουν συναίνεση, λένε εισαγγελικές πηγές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης