Τρία κιλά κάνναβης και πολεμικό όπλο στο σπίτι 63χρονης στο Κιλκίς

Η γυναίκα καλλιεργούσε χασισόδεντρο στο σπίτι της 

Πλούσια παραγωγή κάνναβης που έφτανε τα τρία κιλά είχε μία 63χρονη Ελληνίδα η οποία καλλιεργούσε ένα χασισόδεντρο στο σπίτι της σε περιοχή της Γουμένισσας στο Κιλκίς, ενώ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Παιονίας βρήκαν στην κατοχή της και ένα πολεμικό όπλο και ερευνούν πώς βρέθηκε στην κατοχή της.

Η γυναίκα εντοπίστηκε μετά από πληροφορίες και, κατά την έρευνα των αστυνομικών στην κατοικία της, βρέθηκαν σακούλες απορριμμάτων που περιείχαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους ενός κιλού και 784 γραμμαρίων που είχε ξεκινήσει να αποξηραίνει, αποσπάσματα κάνναβης συνολικού βάρους ενός κιλού και 150 γραμμαρίων και ένα χασισόδεντρο ύψους 1,70 μέτρου σε στάδιο της αποξήρανσης.

Στο σπίτι της δράστιδας κατασχέθηκε και ένα πολεμικό τυφέκιο που εστάλη για βαλλιστική εξέταση για να εξακριβωθεί αν είχε χρησιμοποιηθεί και πού. Η γυναίκα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και παράβαση του νόμου περί όπλων και παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή.

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο στη λεωφόρο Κηφισίας - ΙΧ «καρφώθηκε» σε στάση λεωφορείου, τραυματίστηκε ο οδηγός

Υπουργικό καθημερινότητας «πρόβα» για τη ΔΕΘ - Στην κυβερνητική ατζέντα τα εγκαίνια αντί για «μακέτες»

Οι μεγάλες συναυλίες του Σεπτεμβρίου: Από Αρβανιτάκη, Μάλαμα και Μποφίλιου μέχρι Βίσση, Βανδή και Οικονομόπουλο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr