Σαλαμίνα: Άνδρας προσπάθησε να βιάσει 20χρονη σε παραλία -Πώς την έσωσε φίλος της, δείτε βίντεο

Ο δράστης απείλησε την κοπέλα με μαχαίρι - Στα χέρια της αστυνομίας ο επίδοξος βιαστής

Σοκαρισμένη είναι μια 20χρονη κοπέλα από τα όσα έζησε σε παραλία της Σαλαμίνας.

Συγκεκριμένα το κορίτσι είχε πάει το μεσημέρι της Δευτέρας σε ερημική παραλία της Σαλαμίνας. Εκεί την προσέγγισε ένας άνδρας και με την απειλή βίας προσπάθησε να τη βιάσει. Έντρομη η κοπέλα, προσπάθησε να διαφύγει και έτρεξε προς τη θάλασσα. Ο δράστης την ακολούθησε μέσα στη θάλασσα και προσπάθησε να την ακινητοποιήσει, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από φιλικό πρόσωπο της 20χρονης κοπέλας. Όπως φαίνεται και σε βίντεο το οποίο έχει αναρτηθεί στα social media, θύτης και θύμα είναι μέσα στο νερό και ο νεαρός που έχει αντιληφθεί το περιστατικό προσπαθεί να σώσει την κοπέλα.

Στο βίντεο ακούγεται να λέει στην κοπέλα, να βγει έξω και στη συνέχεια απευθύνεται στο δράστη, ο οποίος προσποιείται λέγοντας ότι μπερδεύτηκε.

Στην συνέχεια βγήκε από την θάλασσα και ο άνδρας που ήταν έξω τον ρωτούσε αν απειλούσε την κοπέλα να την βιάσει. «Μου είπαν ότι είναι μια άλλη, αλήθεια σου λέω», του απάντησε. Όπως είπε το 20χρονο κορίτσι, ο δράστης την απείλησε ότι έχει μαχαίρι και ότι θέλει να τη βιάσει, διαφορετικά θα την μαχαιρώσει. Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία η οποία συνέλαβε τον δράστη ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Απειλές και χειροδικία από τον φίλο της 20χρονης στον επίδοξο βιαστή

Απειλές και χειροδικία περίμεναν τον επίδοξο βιαστή στην Σαλαμίνα ο οποίος προσπάθησε να επιτεθεί σε μια 20χρονη κοπέλα, η οποία σώθηκε όταν τελικά ένας φίλος της εντόπισε το εν εξελίξει περιστατικό.

Ο 35χρονος άνδρας αντιμετώπισε την οργή του νεαρού ο οποίος αφότου βγήκε η κοπέλα από την παραλία τον περίμενε και στην συνέχεια του επιτέθηκε τόσο λεκτικά όσο και σωματικά στην ακτή.

Δείτε βίντεο:

Ο νεαρός ο οποίος βιντεοσκοπεί τα όσα συμβαίνουν, ρωτάει την κοπέλα τι ακριβώς συνέβη και αυτή του αποκρίνεται πως «έχει μαχαίρι και θέλει να με βιάσει. Και αν δεν με βιάσει θα με μαχαιρώσει». Ο επίδοξος βιαστής προσπαθεί να απολογηθεί λέγοντας πως μπερδεύτηκε και πως ήθελε να βρει μία άλλη γυναίκα, μία πρώην του.


Δείτε βίντεο: Σαλαμίνα: Άνδρας προσπάθησε να βιάσει 20χρονη σε παραλία -- Πώς την έσωσε φίλος της



Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο στη λεωφόρο Κηφισίας - ΙΧ «καρφώθηκε» σε στάση λεωφορείου, τραυματίστηκε ο οδηγός

Υπουργικό καθημερινότητας «πρόβα» για τη ΔΕΘ - Στην κυβερνητική ατζέντα τα εγκαίνια αντί για «μακέτες»

Οι μεγάλες συναυλίες του Σεπτεμβρίου: Από Αρβανιτάκη, Μάλαμα και Μποφίλιου μέχρι Βίσση, Βανδή και Οικονομόπουλο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr