Αγωνία για το βρέφος των παλαιοχριστιανών - Δεν θα δηλώσω τίποτα στις κοινωνικές υπηρεσίες, επιμένει ο 45χρονος Μανώλης

Αγωνία για το βρέφος των παλαιοχριστιανών - Δεν θα δηλώσω τίποτα στις κοινωνικές υπηρεσίες, επιμένει ο 45χρονος Μανώλης

Το νέο σπίτι της οικογένειας - Το βρέφος δίνει μάχη στα χέρια των γιατρών

palaioxristianos_1_arthro
Η αγωνία για το βρέφος που έφερε στον κόσμο η 40χρονη Σεβαστή, η γυναίκα του Μανώλη, του παλαιοχριστιανού που έγινε ξανά πατέρας, εντείνεται όσο περνούν οι ώρες.

Η απόφασή της να μην κάνει κανένα προγεννητικό έλεγχο και να ρισκάρει τη μέρα της γέννας, κρατά για ακόμα μια μέρα την ίδια στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα και το βρέφος που έφερε στον κόσμο, μέσα σε θερμοκοιτίδα.

Την ίδια στιγμή, ο 45χρονος πατριάρχης της οικογένειας των αυτοαποκαλούμενων Παλαιοχριστιανών μοιράζει την καθημερινότητά του ανάμεσα στο νοσοκομείο και στο νέο σπίτι - πλάνα του οποίου δείχνει το Mega - που ζει με την σύζυγο και τα παιδιά τους.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d3rml3v5m6zd)
Κλείσιμο


Ο αυτοαποκαλούμενος παλαιοχριστιανός δείχνει την κούνια του πέμπτου παιδιού του και λέει πως ευελπιστεί σύντομα να βρεθεί κοντά του.

Μετά την περιπετειώδη γέννα, κοινωνικός λειτουργός συνάντησε την Σεβαστή και τελικά, αποφασίστηκε το μωρό να παραμείνει στο νοσοκομείο έως ότου ελεγχθούν οι συνθήκες στις οποίες πρόκειται να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του, απόφαση με την οποία το ζευγάρι διαφωνεί.

«Δεν είμαι πρόθυμος να δηλώσω στις κοινωνικές υπηρεσίες τίποτα, γιατί είμαστε θρησκευτική μειονότητα. Δεν μπορούν οι κοινωνικές υπηρεσίες να κάνουν έλεγχο σε μειονοτικές κατοικίες», είπε.

Την ώρα που οι γονείς παραμένουν αμετάπειστοι, το βρέφος δίνει μάχη στα χέρια των γιατρών, με το όλο θέμα να επαναφέρει με δυσάρεστο τρόπο ξανά στο προσκήνιο την οικογένεια των αυτοαποκαλούμενων Παλαιοχριστιανών.

«Το παιδί είναι καλύτερα, σιτίζεται με γάλα της μητέρας του σε μεγαλύτερο βαθμό κάθε μέρα. Περιμένουμε να έρθει σε μία κατάσταση που η μητέρα του να μπορεί να το θηλάσει φυσικά», είπε ο 45χρονος πατέρας.


Ειδήσεις σήμερα:

Ανακάλεσε την καταγγελία για βιασμό η 17χρονη στο Καρπενήσι - Κατήγγειλε τον 14χρονο επειδή μίλησε σε φίλο του

Έρχονται καταιγίδες από αύριο, αυξημένος ο κίνδυνος πλημμυρικών φαινομένων


Τραγωδία στην Αμοργό: 56χρονη έπεσε από γκρεμό και σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια της κόρης της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης