ΣΥΡΙΖΑ: Στο ενετικό λιμάνι Χανίων η πρεμιέρα της γαμήλιας γιορτής Κασσελάκη-Τάιλερ - Βίντεο και φωτογραφίες

Για αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει και παραλία - Το ζευγάρι με τους καλεσμένους του θα απολαύσουν το πρωί τη θάλασσα σε γνωστό beach bar του βόρειου παραλιακού μετώπου των Χανίων

Βόλτα και στιγμές χαλάρωσης στο Παλιό λιμάνι των Χανίων περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα του Στέφανου Κασσελάκη στα Χανιά.

Λίγο μετά τις 19:00, ο Στέφανος Κασσελάκης συνοδευόμενος από τον σύζυγό του, έφτασαν στο γνωστό κέντρο εστίασης-μπαρ Παλλάς στο παλιό λιμάνι Χανίων, όπου εκεί τους περίμεναν οι καλεσμένοι τους.

Στο συγκεκριμένο κατάστημα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρέθεσε δείπνο στους καλεσμένους του στην ταράτσα, τη στιμή που τα μέτρα ασφαλείας, κυρίως για τη διασφάλιση της ιδιωτικότητας των προσωπικών στιγμών του ζευγαριού Κασσελάκη-Τάιλερ, ήταν δρακόντεια.

Το μενού περιελάμβανε πιάτα μεσογειακής κουζίνας και συγκεκριμένα αρνί, γραβιέρα, βότανα και χειροποίητο ψωμί, σύμφωνα με το cretapost.



Δείτε το κατάστημα του οποίου η ταράτσα του είχε σκεπαστεί με ομπρέλες:



Μπαίνοντας στο μαγαζί στο παλιό λιμάνι Χανίων, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στα ΜΜΕ που περίμεναν ζήτησε να σεβαστεί την ιδιωτική αυτή στιγμή. ΜΜΕ όχι μόνο από την Κρήτη, αλλά και από την Αθήνα.

Δείτε βίντεο από την είσοδο του Στέφανου Κασσελάκη και του συζύγου του στο Παλλάς:



Φωτογραφίες από την είσοδο Κασσελάκη και Τάιλερ στο κατάστημα στο ενετικόλιμάνι Χανίων:



Αργότερα, ακολούθησε βραδινό ποτό σε γνωστό μπαρ στην παλιά πόλη των Χανίων. Το μπαρ μάλιστα έβγαλε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τον κόσμο ότι θα είναι κλειστό λόγω «ιδιωτικής εκδήλωσης».

Το υπόλοιπο πρόγραμμα

Για αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει και παραλία. Το ζευγάρι με τους καλεσμένους του θα απολαύσουν το πρωί τη θάλασσα σε γνωστό beach bar του βόρειου παραλιακού μετώπου των Χανίων. Το βράδυ θα ακολουθήσει δείπνο σε κτήμα εκδηλώσεων.

Μάλιστα, οι έξοδοι αυτές γίνονται σε οικογενειακό και φιλικό κύκλο με το ζευγάρι να επιθυμεί να αποφύγει τη δημοσιογραφική κάλυψη των συγκεκριμένων εξόδων.

Ωστόσο την Παρασκευή 30 Αυγούστου θα γίνει η κεντρική γαμήλια γιορτή όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, στο Βοτανικό Πάρκο Χανίων, από τις 17.00 έως τις 20.00. Η υποδοχή των προσκεκλημένων θα γίνει στο υπαίθριο αμφιθέατρο του πάρκου και θα ακολουθήσει δεξίωση. Για τους καλεσμένους θα υπάρχουν δημιουργίες από την κουζίνα του Βοτανικού Πάρκου με τοπικές γεύσεις και εδέσματα βασισμένα σε τοπικά προϊόντα, σπιτική λεμονάδα με βότανα καθώς και ένα κοκτέιλ βασισμένο σε ελληνικό τζίν.

Πηγή: flashnews

Ειδήσεις σήμερα:

Τηλεπαιχνίδια, ριάλιτι και μυθοπλασία - Τι θα δούμε φέτος στην TV με την αφετηρία της νέας σεζόν

Διεγράφη επισήμως η Λινού από την ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ - Η επιστολή Παππά στον Τασούλα

Μπαίνουν στα αεροπλάνα μας πιωμένοι, λέει o CEO της Ryanair - «Δύσκολοι» προορισμοί Ελλάδα και Ίμπιζα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr