Έστησαν κάμερες και διακινούσαν κοκαΐνη σε επιχείρηση στη Ζάκυνθο

Οι τρεις δράστες, στην κατοχή των οποίων κατασχέθηκαν 300 ευρώ και δυο κινητά τηλέφωνα, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου

Οι κάμερες που είχαν εγκαταστήσει παράνομα για να εντοπίζουν ανεπιθύμητους επισκέπτες δεν έσωσαν τρεις Έλληνες, έναν 34χρονο και δυο 63χρονους, οι οποίοι διακινούσαν ποσότητες κοκαΐνης, ακόμη και στους πελάτες της επιχείρησης που διατηρεί ο ένας από αυτούς στη Ζάκυνθο.

Ύστερα από πληροφορίες που εξασφάλισαν, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας και της Ο.Π.Κ.Ε. έκαναν το πρωί της Τρίτης διαδοχικές έρευνες στα σπίτια τους, σε αποθηκευτικούς χώρους και την επιχείρηση όπου βρέθηκαν συνολικά 76,1 γραμμάρια κοκαΐνης, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, πλήθος αυτοσχέδιες συσκευασίες και τρεις τρίφτες. Σε ένα από τα σπίτια, βρέθηκαν και δυο κάμερες κλειστού κυκλώματος με δυνατότητα καταγραφής που ήταν παράνομα τοποθετημένες.

Οι τρεις δράστες, στην κατοχή των οποίων κατασχέθηκαν 300 ευρώ και δυο κινητά τηλέφωνα, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου που άσκησε σε βάρος τους δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση ναρκωτικών κατά συναυτουργία και παράβαση της νομοθεσίας για τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα.

Ειδήσεις σήμερα:

Οι γυναίκες του Αφγανιστάν τραγουδούν στο διαδίκτυο, αψηφώντας τους Ταλιμπάν - «Η φωνή μου δεν απαγορεύεται»

Φωτογραφία σοκ από άγρια επίθεση νεαρών με μαχαιριές σε 54χρονο στο Μαρούσι

Βρέθηκαν 447 ακίνητα του δημοσίου και ετοιμάζονται προς διάθεση για το στεγαστικό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr