Η πρώτη των πρώτων των Πανελλαδικών στην Ιατρική του ΕΚΠΑ - Την υποδέχθηκε ο πρύτανης

Η Στρατονίκη Βελισσαρίδη έγραψε τρία 20άρια και ένα 19άρι και συγκέντρωσε 19.820 μόρια

Την πρώτη των πρώτων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024, Στρατονίκη Βελισσαρίδη, φοιτήτρια στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, υποδέχθηκε ο Πρύτανης Γεράσιμος Σιάσος και η Αντιπρύτανις Ακαδημαϊκών, Διεθνών Σχέσεων και Εξωστρέφειας, Καθηγήτρια Σοφία Παπαϊωάννου.

Τα τρία 20άρια και το ένα 19άρι στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024, άνοιξαν διάπλατα τις «πύλες» της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών για την πρώτη των πρώτων, Στρατονίκη Βελισσαρίδη. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Πρύτανης κ. Σιάσος και η Αντιπρύτανις κ. Παπαϊωάννου εξέφρασαν τα θερμά τους συγχαρητήρια στην πρωτοετή φοιτήτρια για την εξαιρετική της επίδοση και της ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στην ακαδημαϊκή της σταδιοδρομία.

Από την πλευρά της, η φοιτήτρια εξέφρασε τη χαρά της που θα σπουδάσει στην Ιατρική Σχολή Αθηνών και τόνισε την επιθυμία της να συμμετέχει ενεργά στην ακαδημαϊκή ζωή του Πανεπιστημίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΚΠΑ, «το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών συγχαίρει την Στρατονίκη Βελισσαρίδη, καθώς και όλους τους νεοεισαχθέντες φοιτητές και όλες τις νεοεισαχθείσες φοιτήτριες, οι οποίοι και οι οποίες κατάφεραν να επιτύχουν υψηλές επιδόσεις και να εισαχθούν στο πρώτο και μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο της χώρας».

Ειδήσεις σήμερα:

Βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και κεραυνοί την Παρασκευή και το Σάββατο - Ποιες οι επικίνδυνες περιοχές

Το Netflix τρολάρει και παρουσιάζει την... Ψίμυθο ως το νησί του Lost - Δείτε την ανάρτηση


«Κίνημα» για νέες κάλπες στον ΣΥΡΙΖΑ - Προσφυγή στη βάση ζητούν Γεροβασίλη, Φάμελλος και Φαραντούρης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr