Αχαΐα: Κλείνει η παλιά Εθνική Πατρών - Κορίνθου για τον φόβο κατολισθήσεων

Αχαΐα: Κλείνει η παλιά Εθνική Πατρών - Κορίνθου για τον φόβο κατολισθήσεων

Το μέτρο θα τεθεί σε ισχύ στο ύψος του Ελαιώνα από σήμερα το απόγευμα και όσο διαρκέσουν τα καιρικά φαινόμενα που αναμένονται

korinthou_patron
Την απόφαση να κλείσει ο δρόμος στην παλιά Εθνική Πατρών - Κορίνθου στο ύψος του Ελαιώνα από σήμερα το απόγευμα και όσο διαρκέσουν τα καιρικά φαινόμενα που αναμένονται, υπέγραψε ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαϊας Φωκίων Ζαΐμης.

Όπως εξήγησε μιλώντας στο thebest.gr το μέτρο είναι προσωρινό και προληπτικό και αφορά στη διακοπή κυκλοφορίας στο σημείο λόγω της πρόγνωσης έντονων καιρικών φαινομένων και του κινδύνου να σημειωθούν κατολισθήσεις, γεγονός που έχει συμβεί στο παρελθόν.

Στο πλαίσιο αυτό θα γίνεται παράκαμψη μέσα από το χωριό του Ελαιώνα, ενώ το μέτρο θα ισχύσει από σήμερα μέχρι και όσο διαρκέσουν τα φαινόμενα εξήγησε ο κ. Ζαΐμης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την απόφαση, η διακοπή της κυκλοφορίας θα γίνει για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί το έκτακτο δελτίο καιρού, δηλαδή από το ύψος της διασταύρωσης προς την κοινότητα Ελαιώνα, έως την 2η διασταύρωση προς την κοινότητα Ζαχλωρίτικων. Κατά την διάρκεια διακοπής της κυκλοφορίας οι οδηγοί των οχημάτων θα μπορούν να εισέρχονται στον παράδρομο της «Ολυμπίας Οδού» στον Ελαιώνα και στη συνέχεια θα κινούνται μέσα από την κοινότητα των Ζαχλωρίτικων.


Ειδήσεις σήμερα:

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ - Πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία από σήμερα το μεσημέρι

11 αλλαγές στα σχολεία τη νέα χρονιά και... το κινητό στην τσάντα - Τι συζήτησαν Μητσοτάκης με Πιερρακάκη


«Κίνημα» για νέες κάλπες στον ΣΥΡΙΖΑ - Προσφυγή στη βάση ζητούν Γεροβασίλη, Φάμελλος και Φαραντούρης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best Of Network

Δείτε Επίσης