4 λόγοι για να προτιμήσετε το leasing αυτοκινήτου

4 λόγοι για να προτιμήσετε το leasing αυτοκινήτου

Παραδοσιακά ο Σεπτέμβριος είναι μήνας αποφάσεων και προγραμματισμού, καθώς είτε θέτουμε σε εφαρμογή είτε απορρίπτουμε ιδέες και σχέδια που αφορούν τα προσωπικά, τα οικογενειακά ή την εργασία. Αυτό αφορά και τη μετακίνηση.

cover1

Sponsored Content

Καθώς λοιπόν οργανώνουμε το φετινό πλάνο της καθημερινότητάς μας, το οποίο περιλαμβάνει υποχρεώσεις, δραστηριότητες, χόμπι κ.λπ., είναι σημαντικό να μην παραβλέψουμε ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια αυτού του παζλ: τη μετακίνησή μας.

Όπως είναι φυσικό, η ζωή μας και οι προτεραιότητες μας μεταβάλλονται μέσα στα χρόνια. Το πρόβλημα όμως είναι ότι μεταβάλλονται πιο γρήγορα από το αυτοκίνητο που έχουμε στην ιδιοκτησία μας. Ας το σκεφτούμε λίγο πιο αναλυτικά: το αυτοκίνητο που έχουμε σήμερα μπορεί να ήταν ιδανικό για την καθημερινότητα που είχαμε όταν το αποκτήσαμε, πλέον όμως δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες μας. Υπάρχει βέβαια και το εναλλακτικό σενάριο: να έχουμε ένα όχημα το οποίο πράγματι ευθυγραμμίζεται με τα θέλω μας, ωστόσο, θα έχουμε το άγχος της απόσβεσης ή/και της αποπληρωμής του, κάτι που αναβάλλει για σημαντικό χρονικό διάστημα την όποια αντικατάστασή του. 

2

Μα δεν είναι καλύτερο να απαλλασσόμαστε από έγνοιες που μπορούμε να αποφύγουμε; Είναι πολύ εύκολο το αυτοκίνητο από απόλαυση να μετατραπεί σε έγνοια. Απροσδόκητα κόστη, συντήρηση και κυρίως αυτή η αίσθηση ότι δεν μπορούμε να κάνουμε όσα πραγματικά θέλουμε. Τα προγράμματα leasing έρχονται να δώσουν τη λύση στο παραπάνω ζήτημα. Και όταν μιλάμε για leasing μιλάμε για την Ayvens, τον πάροχο μακροχρόνιας μίσθωσής αυτοκινήτων που γεννήθηκε από τη συνένωση των δυνάμεων της ALD Automotive και της LeasePlan. Η Ayvens φροντίζει να απολαμβάνουμε το αυτοκίνητό μας περισσότερο και ταυτόχρονα να νοιαζόμαστε λιγότερο για αυτό. Ακούγεται αντιφατικό; Κι όμως δεν είναι.

Παρακάτω παρουσιάζουμε 4 λόγους για τους οποίους αξίζει να αποκτήσουμε αυτοκίνητο με leasing σήμερα κιόλας.

3


Καλύτερος προγραμματισμός
Κανείς δεν επιθυμεί τα έκτακτα έξοδα. Επιλέγοντας αυτοκίνητο με leasing είναι πολύ πιο εύκολο να κάνουμε τον οικονομικό μας προγραμματισμό σε βάθος πολλών μηνών. Στο μηνιαίο μίσθωμα των προγραμμάτων της Ayvens περιλαμβάνονται τόσο πάγια έξοδα (όπως τέλη, ασφάλιση, συντήρηση) όσο και έκτακτα, πχ. επισκευές (εννοείται ότι έχουμε αμέσως αυτοκίνητο αντικατάστασης για όσο διάστημα χρειαστεί). Εμείς επιβαρυνόμαστε μόνο με το κόστος των καυσίμων ή της φόρτισης (για τα ηλεκτροκίνητα), γεγονός που καθιστά πολύ πιο εύκολο τον προγραμματισμό μας.

Λύσεις από το μέλλον της κινητικότητας
Σε πολύ λίγα χρόνια από σήμερα θα αντιλαμβανόμαστε με πολύ διαφορετικό τρόπο την αυτοκίνηση. Η αποτελεσματική αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης και ο άμεσος περιορισμός των επιπτώσεών της στο φυσικό περιβάλλον θα είναι δύο βασικοί παράγοντες που θα καθορίσουν το πώς θα μετακινούμαστε τόσο στις πόλεις όσο και έξω από αυτές. Η Ayvens φιλοδοξεί να διαμορφώσει τις εξελίξεις στον χώρο της κινητικότητας και να εδραιώσει σε μεγάλη κλίμακα τη βιώσιμη κινητικότητα, δηλαδή τις μετακινήσεις που σέβονται το περιβάλλον, τις κοινωνίες μας και συμβάλλουν σημαντικά σε ένα καλύτερο, πιο πράσινο κόσμο για τα παιδιά μας. Η Ayvens είναι ο κορυφαίος πάροχος παγκοσμίως στην κινητικότητα χαμηλών ή μηδενικών ρύπων, με πολλές λύσεις σε υβριδικά και ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα. Αν θέλουμε να είμαστε έτοιμοι  για τις αλλαγές που θα έρθουν, τα προγράμματα leasing της Ayvens μάς προετοιμάζουν από σήμερα.

4

Το leasing είναι για όλους
Ας μιλήσουμε και για μύθους σχετικά με το leasing. Ο πρώτος ήταν ότι το leasing απευθύνεται σε επιχειρήσεις. Φυσικά, τα προγράμματα leasing για επιχειρήσεις ωφελούν πολλούς επαγγελματίες και εταιρείες προκειμένου να αυξήσουν ή/και να αναβαθμίσουν τον στόλο τους, ωστόσο μπορούν και οι ιδιώτες να απολαύσουν τα προνόμια που προσφέρει ένα πρόγραμμα μίσθωσης. Ο δεύτερος μύθος ήταν πως το leasing δεν είναι οικονομικά προσιτό. Μια ματιά στις προσφορές της Ayvens θα μας πείσει για το αντίθετο.

Αξιοπιστία, καινοτομία, υπεροχή
Η επιλογή του κατάλληλου παρόχου είναι μια βασική παράμετρος που οφείλουμε να έχουμε κατά νου. Με την Ayvens είμαστε βέβαιοι πως έχουμε στο πλευρό μας ένα πάροχο που καινοτομεί και επενδύει σε σύγχρονες και λειτουργικές υπηρεσίες, βελτιώνεται διαρκώς και βρίσκεται πάντοτε στη διάθεσή μας για να προσφέρει λύσεις.

ayvens_1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης