Συνελήφθη ανήλικος για εμπρησμό από πρόθεση στους Αγίους Αναργύρους Αττικής

Ο ανήλικος οδηγήθηκε σήμερα στην ανακρίτρια της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και του επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της εμφάνισής του κάθε 1η και 16η ημέρα εκάστου μηνός στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του

Στη σύλληψη ενός ανήλικου για πυρκαγιά από πρόθεση σε ξηρά χόρτα στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων Αττικής προχώρησαν οι αρμόδιες αρχές.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πυροσβεστική, συνελήφθη χθες από αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.), ανήλικος ημεδαπός, σε εκτέλεση εντάλματος σύλληψης, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς σε ξηρά χόρτα εντός οικοπεδικού χώρου, από πρόθεση στις 22 Αυγούστου 2024, στην περιοχή των Αγ. Αναργύρων Αττικής.

Ο ανήλικος οδηγήθηκε σήμερα στην ανακρίτρια της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και του επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της εμφάνισής του κάθε 1η και 16η ημέρα εκάστου μηνός στο Α.Τ. του τόπου κατοικίας του.

Ειδήσεις σήμερα:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Γρηγόρης Μόργκαν: Ποζάρουν αγκαλιασμένοι λίγο πριν τον γάμο τους

Καλλιθέα: Η στιγμή του θανατηφόρου τροχαίου με την 27χρονη να «καρφώνεται» σε κολόνα - Δείτε βίντεο

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερη η 18χρονη για τον βιασμό του 20χρονου - Γνωρίζονταν 10 μήνες και είχαν σχέση, λέει το περιβάλλον της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr