Ντυμένοι στα μαύρα, έξω από τα δικαστήρια, φίλοι του 19χρονου που σκοτώθηκε σε λούνα παρκ στη Χαλκιδική

Ντυμένοι στα μαύρα, έξω από τα δικαστήρια, φίλοι του 19χρονου που σκοτώθηκε σε λούνα παρκ στη Χαλκιδική

Ο πατέρας του νεαρού θα ζητήσει την παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, καθώς καταγγέλλει ότι η Εισαγγελία Χαλκιδικής δεν επέτρεψε να γίνει τεχνικός έλεγχος με πιστοποιημένο μηχανικό

thes1
Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης έφτασε το πρωί της Παρασκευής η οικογένεια του 19χρονου Γιάννη, ο οποίος σκοτώθηκε σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι της Χαλκιδικής.

Ο πατέρας του αδικοχαμένου νεαρού, Γιώργος Καϊμπαλής, μαζί με τους δικηγόρους του, θα συναντηθούν με τον προϊστάμενο της εισαγγελίας Εφετών και θα ζητήσουν την παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, καθώς καταγγέλλουν ότι η Εισαγγελία Χαλκιδικής δεν επέτρεψε να γίνει τεχνικός έλεγχος με πιστοποιημένο μηχανικό, παρότι αρχικά το αίτημα της οικογένειας έγινε δεκτό.

thes2


Κλείσιμο
Σε δηλώσεις του ο κ. Καϊμπαλής έκανε λόγο για σκάνδαλο καθώς είχε ζητήσει να γίνει πραγματογνωμοσύνη από δικούς του τεχνικούς συμβούλους, ωστόσο απορρίφθηκε από την εισαγγελία. Σύμφωνα με την απόφαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Χαλκιδικής η εταιρεία δεν είναι στον κατάλογο των πραγματογνωμόνων και έτσι σταμάτησε η διαδικασία ελέγχου των μηχανημάτων.

thes3
thes4


«Δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνουν. Το παιδί μου το φέρνω με φωτογραφία εδώ. Κανείς δεν είχε δικαίωμα να το πάρει. Κανένας», ανέφερε, μεταξύ άλλων, σε δηλώσεις του.

Μαζί με τον πατέρα, έχουν συγκεντρωθεί έξω από το Δικαστικό Μέγαρο φίλοι και συγγενείς του άτυχου 19χρονου, φορώντας μαύρα ρούχα και κρατώντας μια φωτογραφία του νεαρού που έχασε τη ζωή του στο λούνα παρκ.

Ειδήσεις σήμερα:

Εντυπωσιακή φωτογραφία από πτώση κεραυνού στη Θεσσαλονίκη

Υπέρ της συνέχισης της στήριξης στο Ισραήλ η Κάμαλα Χάρις - Τι είπε στη συνέντευξή της για τη μετανάστευση και τον Τραμπ

Καταιγίδες, κεραυνοί και χαλάζι σήμερα και αύριο - Ποιες περιοχές επηρεάζονται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης