Κρήτη: Μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας για κτηνοτρόφο που αφήνει το κοπάδι του ελεύθερο

Το κοπάδι προκάλσε σοβαρές ζημιές σε καλλιέργειες

Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας σε χωριό του νομού Λασιθίου χθες βράδυ, με την ανάγκη για ενισχύσεις από το Ηράκλειο ώστε να αντιμετωπιστεί μια κατάσταση που αποτελεί «αγκάθι».

Ενας κτηνοτρόφος που τρομοκρατεί τους συγχωριανούς του, αφήνοντας το κοπάδι του ελεύθερο και προκαλώντας σοβαρές ζημιές στις καλλιέργειες, αγνόησε για άλλη μια φορά τις εκκλήσεις τους. Οι κάτοικοι, μη μπορώντας να αντέξουν άλλο, επιχείρησαν να αντεπιτεθούν για να προστατεύσουν τις περιουσίες τους από τις ανεξέλεγκτες ενέργειες του μεσήλικα κτηνοτρόφου.

Η κατάσταση φαινόταν να ξεφεύγει, με αποτέλεσμα να απαιτηθεί ισχυρή παρουσία της ΤΑΕ Λασιθίου, ενώ ζητήθηκαν ενισχύσεις και από το Ηράκλειο. Για αρκετή ώρα επικρατούσε χάος, καθώς έπρεπε να απομακρυνθούν τα ζώα από τις περιουσίες και να ελεγχθεί εάν ο κτηνοτρόφος τα διατηρούσε νόμιμα. Ταυτόχρονα, οι αντιδράσεις του ήταν έντονες.

Τελικά, χάρη στην επέμβαση των αστυνομικών των δύο ομάδων της ΤΑΕ, η κατάσταση ηρέμησε και κατάφεραν να του περάσουν χειροπέδες.

Πηγή: Creta24


Ειδήσεις σήμερα:

Εντυπωσιακή φωτογραφία από πτώση κεραυνού στη Θεσσαλονίκη

Υπέρ της συνέχισης της στήριξης στο Ισραήλ η Κάμαλα Χάρις - Τι είπε στη συνέντευξή της για τη μετανάστευση και τον Τραμπ

Καταιγίδες, κεραυνοί και χαλάζι σήμερα και αύριο - Ποιες περιοχές επηρεάζονται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr