Λάρισα: Αποβλήθηκε από το πανηγύρι της Αγιάς η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ που σκοτώθηκε η 13χρονη το 2019

Λάρισα: Αποβλήθηκε από το πανηγύρι της Αγιάς η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ που σκοτώθηκε η 13χρονη το 2019

Η ίδια επιχείρηση είχε πλειοδοτήσει στη διαδικασία της εμποροπανήγυρης του Δήμου Λαρισαίων - Τι διαπίστωσαν οι υπηρεσίες του Δήμου Αγιάς και αποφάσισαν την αναστολή λειτουργίας

lunapark1
Νέα εξέλιξη προέκυψε στο θέμα της αδειοδότησης και της λειτουργίας των λούνα πάρκ στην περιφέρεια, καθώς σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο Δήμος Αγιάς στο νομό Λάρισας αποφάσισε να αποβάλει την εταιρεία που μέσω της δημοπρασίας ανέλαβε τη λειτουργία του λούνα πάρκ για το παζάρι της ομώνυμης πόλης, το οποίο ξεκινάει τη λειτουργία του αύριο Σάββατο.

Πρόκειται για την ίδια επιχείρηση που πλειοδότησε στη διαδικασία της εμποροπανήγυρης του Δήμου Λαρισαίων, παρά το γεγονός ό,τι η ιδιοκτήτρια έχει σε βάρος της μία καταδικαστική απόφαση για τραυματισμό παιδιού στη Χαλκίδα το 2009, ενώ έχει παραπεμφθεί και για τον θάνατο 13χρονης σε λούνα παρκ στον Αλμυρό Μαγνησίας το 2019.

Ο Δήμος Λαρισαίων σε ανακοίνωσή του ανέφερε ότι στο φάκελο των δικαιολογητικών το απόσπασμα ποινικού μητρώου που κατατέθηκε ήταν λευκό, καθώς εξετάστηκε και η γνησιότητά του, ενώ σύμφωνα με την ΕΡΤ, λευκό ποινικό μητρώο κατατέθηκε και στη δημοπρασία του Δήμου Αγιάς.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια εγκατάστασης των παιγνιδιών, οι υπηρεσίες του Δήμου Αγιάς διαπίστωσαν την περασμένη Τετάρτη, παρέμβαση των υπαλλήλων της εταιρείας στον πίνακα παροχής ρεύματος και ειδικότερα στο διακόπτη του ρελέ διαρροής.

Κλείσιμο
Μετά από αυτό, η δημοτική αρχή του Δήμου Αγιάς, αποφάσισε να αναστείλει τη λειτουργία του λούνα πάρκ για τις εκδηλώσεις του παζαριού της Αγιάς, ενώ αναμένεται να κινηθούν όλες οι προβλεπόμενες νόμιμες διαδικασίες.


Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Αεροπλάνο δεν μπορούσε να προσγειωθεί στην Ιαπωνία και ταλαντευόταν από τους πανίσχυρους ανέμους

Πιερρακάκης: Έχουμε κάνει 10.000 διορισμούς εκπαιδευτικών φέτος - Τι θα ισχύει για κινητά και αποβολές


Χειροκροτούσαν όρθιοι επί 15 λεπτά τη Τζολί στη Βενετία για τη Μαρία Κάλλας - Βίντεο με τη συγκίνησή της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης