Θεσσαλονίκη: Μετά την καταγγελία για βιασμό από τον 20χρονο, τώρα τον καταγγέλλει η 18χρονη ότι την βίασε

Η κοπέλα τον κατηγορεί για ψευδή καταμήνυση και τον μήνυσε για βιασμό και ενδοοικογενειακή βία - Επιμένει στους ισχυρισμούς του ο 20χρονος - «Αντίκρισα την πρώην σύντροφό μου από πάνω και δε σταματούσε»

Από θύμα... κατηγορούμενος θα βρεθεί ο 20χρονος που κατήγγειλε ότι τον βίασε η 18χρονη πρώην σύντροφός του, το απόγευμα της Τρίτης, μέσα σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο που εκπροσωπεί την νεαρή κοπέλα, Ξανθίππη Μωυσίδου, έχουν ήδη καταθέσει μήνυση εναντίον του 20χρονου για τα αδικήματα του βιασμού, της ενδοοικογενειακής βίας καθώς φέρεται να την χτύπησε, για ψευδής καταμήνυση, ψευδή κατάθεση και συκοφαντική δυσφήμιση.

«Πρόκειται για ψευδή μήνυση η οποία υποβλήθηκε από τον νεαρό και για αυτόν τον λόγο έχουμε κινηθεί νομικά εις βάρος του», ανέφερε στο protothema.gr η κ. Μωυσίδου.

Υπενθυμίζεται ότι, μετά τη σύλληψη και τις εξηγήσεις που έδωσε εχθές στον ανακριτή, η 18χρονη αφέθηκε ελεύθερη χωρίς όρους. Η ίδια από την πρώτη στιγμή αρνείται την κατηγορία του βιασμού που της αποδίδεται και όσα κατήγγειλε στην αστυνομία ότι έγιναν ο 20χρονος, πρώην σύντροφός της.

Τι υποστηρίζει ο 20χρονος

Στο μεταξύ, μιλώντας στο protothema.gr για όσα ισχυρίζεται ότι έγιναν την Τρίτη, ο 20χρονος αναφέρει ότι διατηρούσε δεσμό επί έντεκα μήνες με την 18χρονη, ενώ είχαν χωρίσει πριν από λίγους μήνες. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα συζητούσαν για το ενδεχόμενο να μπορέσουν να ξανά είναι μαζί και αποφάσισαν να συναντηθούν την ημέρα του καταγγελλόμενου βιασμού.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι πήγαν σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο στο οποίο συνήθιζαν να βρίσκονται και ότι νωρίτερα είχε κάνει χρήση διεγερτικών χαπιών καθώς ένιωθε ανασφάλεια στο σεξουαλικό κομμάτι. Σύμφωνα πάντα με όσα ισχυρίζεται ο νεαρός, το διάστημα που βρίσκονταν εκεί κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ με αποτέλεσμα να ζαλιστεί, ενώ το μόνο που θυμάται είναι ότι κάποια στιγμή αντίκρισε την πρώην σύντροφό του να είναι από πάνω του και δε σταματούσε, όπως υποστηρίζει.

Ο νεαρός εξετάστηκε σήμερα από ιατροδικαστή και η έκθεση θα συμπληρωθεί στη δικογραφία που σχηματίστηκε για την υπόθεση.

Σημειώνεται ότι το επόμενο διάστημα θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις, μετά την μηνυτήρια αναφορά που υποβλήθηκε εις βάρος του.

Ειδήσεις σήμερα:

Ουίλιαμ και Χάρι βρέθηκαν μαζί σε κηδεία - «Δεν μίλησαν ο ένας στον άλλο και κάθισαν χωριστά»

Ερωτήματα για το λευκό ποινικό μητρώο που κατέθεσε η ιδιοκτήτρια λούνα παρκ στον δήμο Λάρισας


«Φοβόμουν μη με σφάξει» λέει η 86χρονη που ήρθε αντιμέτωπη με τον ίδιο ληστή δύο φορές την ίδια ημέρα στον Βύρωνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr