Λέσβος: Προφυλακιστέος ο πυροσβέστης που χτύπησε τη σύζυγό του μπροστά στον 2χρονο γιο τους

Ο πυροσβέστης και στο παρελθόν είχε βιαιοπραγήσει σε βάρος της συζύγου του

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 36χρονος πυροσβέστης που ξυλοκόπησε άγρια τη σύζυγό του την περασμένη Κυριακή μπροστά στο δύο ετών παιδί τους, στο σπίτι τους στον Πολιχνίτο Μυτιλήνης.

Ο 36χρονος που ολοκλήρωσε την τετράωρη απολογία του στον ανακριτή λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι της Παρασκευής στο δικαστικό μέγαρο Μυτιλήνης, με σύμφωνη γνώμη και του εισαγγελέως κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Ο δράστης, που τέθηκε σε διαθεσιμότητα από την υπηρεσία του στην Πυροσβεστική, και στο παρελθόν είχε βιαιοπραγήσει σε βάρος της συζύγου του.

«Τώρα μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχες» δήλωσε χαρακτηριστικά η δικηγόρος, Ευστρατία Χατζηγιάννη, της 40χρονης που υπέστη άγριο ξυλοδαρμό.

Υπενθυμίζεται ότι ο πυροσβέστης οδηγήθηκε το πρωί της Παρασκευής στο ανακριτικό γραφείο των δικαστηρίων της Μυτιλήνης προκειμένου να απολογηθεί.

Σύμφωνα με το «Νησί», ο δράστης συνελήφθη μετά το αυτόφωρο, ενώ είχε το θράσος μετά την παρέλευση του αυτοφώρου να πάει στο αστυνομικό τμήμα και να υποβάλει μήνυση εναντίον της συζύγου του για... ενδοοικογενειακή βία. Εκεί τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί και κρατείτο μέχρι σήμερα.



Με τη λήξη του αυτοφώρου, ο Εισαγγελέας έκρινε το αδίκημα ως κακούργημα και όχι ως πλημμέλημα, καθώς έλαβε υπόψη του τις δυο προηγούμενες φορές που ο 36χρονος είχε χειροδικήσει.


Ειδήσεις σήμερα:

Πλειοδότρια και στο πανηγύρι του Αλμυρού η επιχειρηματίας που είναι υπόδικη για τον θάνατο της Σεράινα το 2019

Κακοκαιρία: Προβλήματα στους δρόμους της Αττικής, αναλυτική πρόγνωση για τις επόμενες ώρες - Δείτε live την κίνηση

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Με λίαρ τζετ και ελικόπτερα στην Καλαμάτα οι καλεσμένοι - Ξεκινά σήμερα το τριήμερο γαμήλιο γλέντι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr