Πολυτελές γιοτ εμβόλισε σκάφος στην Αλικαρνασσό - Δείτε βίντεο από τη στιγμή της σύγκρουσης

Πολυτελές γιοτ εμβόλισε σκάφος στην Αλικαρνασσό - Δείτε βίντεο από τη στιγμή της σύγκρουσης

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί - Η ιστορία του πολυτελούς σκάφους 

yiot
Το σούπερ γιοτ Ice της Lürssen, μήκους 90,1 μέτρων, συγκρούστηκε με το σκάφος A.Mey της Numarine, μήκους 31,08 μέτρων, λίγο έξω από τις ακτές του Yalıkavak, στην Αλικαρνασσό

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί παρά το γεγονός ότι τουλάχιστον 12 άτομα βρίσκονται στο πλοίο της Numarine τη στιγμή της σύγκρουσης.

Βίντεο που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καταγράφουν το Ice να κινείται προς το Α. May και τελικά να συγκρούεται με την πρύμνη του στην αριστερή πλευρά.

Κλείσιμο


Μπόντρουμ: Πολυτελές γιοτ εμβόλισε σκάφος


Το Ice καθελκύστηκε το 2005 και ναυπηγήθηκε με το όνομα Rainbow σε σχεδιασμό του Tim Heywood. Το εσωτερικό του μπορεί να φιλοξενήσει έως και 14 επισκέπτες στις επτά πολυτελείς καμπίνες του και διαθέτει χώρο για 27 μέλη πληρώματος.

Στο κύριο κατάστρωμα στην πρύμνη του βρίσκεται μια μεγάλη πισίνα, ενώ ένα σύγχρονο ελικοδρόμιο βρίσκεται στο κατάστρωμα γέφυρας. Το επάνω κατάστρωμα διαθέτει επίσης ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο και τζακούζι.

Το σκάφος ανήκε στον Ρώσο δισεκατομμυριούχο Σουλεϊμάν Κερίμοφ μέχρι το 2015, όταν το απέκτησε ο Τεοντόρο Νγκουέμα Ομπιάνγκ Μανγκέ.

Το A.May ναυπηγήθηκε από την Numarine στην Τουρκία. Το εσωτερικό του είναι σχεδιασμένο από τον ιταλικό οίκο Design Studio Spadolini και ολοκληρώθηκε το 2007. Ο εξωτερικός σχεδιασμός του πολυτελούς σκάφους είναι έργο του Design Studio Spadolini.

Έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενεί άνετα έως και 10 επισκέπτες σε 5 σουίτες.

Ειδήσεις σήμερα:

Μυρτώ: Διοικητικές κυρώσεις στον ύπαρχο για απρεπή συμπεριφορά μετά την καταγγελία της μητέρας της

Σαλαμίνα: Η 20χρονη περιγράφει τον εφιάλτη που έζησε από τον επίδοξο βιαστή της - «Ευτυχώς με έσωσε ο Αχιλλέας»

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Με λίαρ τζετ και ελικόπτερα στην Καλαμάτα οι καλεσμένοι - Ξεκινά σήμερα το τριήμερο γαμήλιο γλέντι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης