Σαλαμίνα: Ψυχιατρικά προβλήματα φέρεται να επικαλέστηκε στην απολογία του ο 35χρονος που πήγε να βιάσει την 20χρονη

Πώς περιέγραψε η κοπέλα τον εφιάλτη που έζησε από τον επίδοξο βιαστή της - Προφυλακίστηκε ο 35χρονος

Ψυχιατρικά προβλήματα φέρεται να επικαλέστηκε στην απολογία του ο 35χρονος που αποπειράθηκε να βιάσει μία 20χρονη κοπέλα σε ερημική παραλία στη Σαλαμίνα. Ο επίδοξος βιαστής κρίθηκε προφυλακιστέος, μετά από την απολογία του στον εισαγγελέα, στο δικαστικό μέγαρο Πειραιά.

Κατά την απολογία του, ο 35χρονος παραδέχθηκε ότι είδε μια κοπέλα που έμοιαζε με μία πρώην του. Ενώ, δήλωσε πως παρακολουθούσε επί 2 ώρες την 20χρονη, ωστόσο αρνείται ότι την απείλησε και ισχυρίστηκε πως όταν κατάλαβε ότι η 20χρονη δεν ήθελε να μιλήσει μαζί του, εκείνος απομακρύνθηκε.

Περιγράφοντας τι συνέβη την επίμαχη ημέρα, 26 Αυγούστου, ο 35χρονος είπε πως πήγε για μπάνιο στην παραλία που βρίσκεται στην 13η στάση της Λεωφόρου Αιαντείου Σαλαμίνας.

«Αρνούμαι όλες τις κατηγορίες. Ποτέ δεν πλησίασα την κοπέλα για να την βιάσω. Δεν είχα τέτοια πρόθεση. Δεν την απείλησα ποτέ και δεν είχα πάνω μου μαχαίρι. Είδα το κορίτσι και ήθελα απλώς να της μιλήσω επειδή είδα μια όμορφη κοπέλα. Δεν ήθελα να της κάνω κακό και δεν την ακούμπησα. Έπειτα, εμφανίστηκε ένας άνδρας και άρχισε να με χτυπά και να με καταγράφει σε βίντεο χωρίς την συναίνεσή μου και εκεί φοβήθηκα για την ζωή μου. Προς εκείνον θα κινηθώ νομικά».

«Προέρχομαι από μια πολυμελή οικογένεια καθώς έχω και άλλα δέκα αδέλφια. Οι σχέσεις με όλη την οικογένεια μου πάντοτε ήταν δεμένες. Με φρόντιζαν και με πρόσεχαν όλοι καθώς από την παιδική μου ηλικία αντιμετώπιζα σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα» ανέφερε κατά πληροφορίες στην κατάθεσή του ο συλληφθείς.

Ισχυρίστηκε δε ότι από το 2015 έχει διαγνωστεί με 67% αναπηρία που οφείλεται σε ψυχιατρική πάθηση, δηλώνοντας ότι πάσχει από σχιζοφρένεια και διπολική διαταραχή και έχει νοσηλευτεί πολλές φορές και για μεγάλα σε ψυχιατρικά καταστήματα.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος ανέφερε ότι ούτε ακούμπησε την κοπέλα, ούτε της αφαίρεσε κάποιο ρούχο αλλά ούτε αποπειράθηκε καν να προβεί σε καμία τέτοια πράξη.

«Πώς είναι δυνατόν την ώρα 16.00 να ήμουν πολύ ευγενικός και η μοναδική μου πρόθεση να ήταν μια απλή γνωριμία και μετά από λίγα λεπτά να εξαπέλυσα απειλές προς το πρόσωπο της με σκοπό να προβώ σε γενετήσια πράξη;» διερωτήθηκε και έθεσε ερωτήματα προς τις Αρχές για να αποδείξει την αθώτητά του, φτάνοντας στο σημείο να... απορεί γιατί η 20χρονη δεν έφυγε από την παραλία από τις 14:30 ως τις 16:00 αφού αισθάνθηκε πίεση και φόβο.

Ο 35χρονος είχε κατηγορηθεί ξανά πριν από ένα χρόνο για απόπειρα βιασμού και σεξουαλική παρενόχληση δύο κοριτσιών και πάλι στην περιοχή της Σαλαμίνας ενώ διαθέτει πλούσιο ποινικό μητρώο και καταδίκες για υποθέσεις ναρκωτικών και διαρρήξεις.

Πώς περιέγραψε η κοπέλα τον εφιάλτη που έζησε από τον επίδοξο βιαστή της

To τι συνέβη, περιέγραψε η 20χρονη κοπέλα από τη Σαλαμίνα που έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού ενός 35χρονου.

«Κατεβαίνω από το λεωφορείο γύρω στις 14:30, τον είδα ότι με ακολουθούσε. Δεν ήξερα τι να κάνω, ήμουν στα σκαλιά, κατεβαίνω στην παραλία. Με ενόχλησε δύο φορές. Του κάνω ότι ''δεν θέλω παραπάνω γνωριμίες'', τον αποτρέπω και έρχεται τρίτη φορά. Γυρνάει και μου κάνει ότι άμα δεν με βιάσει θα μου βγάλει μαχαίρι. Ενημερώνω τον φίλο μου ότι με ενοχλεί ένας εδώ πέρα. Από τον φόβο μου μπήκα μέσα και ξεκίνησα να κολυμπάω και κολυμπούσε μαζί μου» είπε αρχικά στο Mega και το Live News.


«Σκέφτηκα ότι θα με πνίξει. Πάλι καλά που ήρθε ο Αχιλλέας να με σώσει. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Μ’ έσωσε. Τον ευχαριστώ πολύ» πρόσθεσε και συνέχισε: «Η Αστυνομία έκανε να έρθει μία ώρα και δέκα λεπτά. Κάλεσα κι εγώ και ο Αχιλλέας την Αστυνομία. Μας ειρωνεύτηκαν κι από πάνω ότι ''τι να κάνω; να πετάξω;''. Είχα βιώσει αυτό το σοκ και η αστυνομία αργούσε τόσο πολύ να έρθει».



Ειδήσεις σήμερα:

Στέφανος Κασσελάκης - Τάιλερ Μακμπέθ: Παντρεύτηκαν στον Βοτανικό Κήπο των Χανίων, δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Μυρτώ: Διοικητικές κυρώσεις στον ύπαρχο για απρεπή συμπεριφορά μετά την καταγγελία της μητέρας της

Κεφαλονιά: Είναι τελικά η Ιθάκη του Οδυσσέα; - Νέο ντοκιμαντέρ για τον μυθικό βασιλιά του Ομήρου


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr