Πύργος: 13χρονη κατήγγειλε τον πατέρα της για ξυλοδαρμό

Η 13χρονη υποστήριξε ότι η κακοποιητική συμπεριφορά ξεκίνησε από όταν ήταν 8 ετών - «Πριν από λίγες ημέρες με χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο κι εγώ λιποθύμησα»

Κακοποιητική συμπεριφορά από τον πατέρα της κατήγγειλε μια 13χρονη από τον Πύργο.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, η καταγγελία έγινε στις 27 Αυγούστου, όταν το «Χαμόγελο του Παιδιού» ειδοποίησε την αστυνομία ότι στο παράρτημά της βρισκόταν η 13χρονη, που έκανε την καταγγελία ενδοοικογενειακής βίας.

«Έχει κακοποιητική συμπεριφορά από τότε που ήμουν 8 ετών. Με βρίζει και με απειλεί. Πριν από λίγες ημέρες με χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο και εγώ λιποθύμησα», είπε το κορίτσι στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, ο πατέρας είναι αυτός που έχει την επιμέλεια των δίδυμων παιδιών του ενώ αμέσως μετά τις αποκαλύψεις του κοριτσιού ενημερώθηκε ο Αντεισαγγελέας Υπηρεσίας Ανηλίκων ο οποίος και έδωσε εντολή για προστατευτική φύλαξη του παιδιού ενώ διατάχθηκε και άμεση κοινωνική έρευνα.

Η υπόθεση είναι μία από τις δεκάδες υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας που καταγράφονται καθημερινά σε ολόκληρη την Ελλάδα.



Ειδήσεις σήμερα:

Έρχονται ισχυρές βροχοπτώσεις από το μεσημέρι και στην Αττική - Πότε υποχωρούν τα φαινόμενα


Στην αντεπίθεση ο Σπίρτζης: «Προειλημμένη η απόφαση διαγραφής μου από τον Κασσελάκη»


Το πρώτο μετάλλιο της Ελλάδας και οι ελληνικές συμμετοχές την 3η μέρα των Παραολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr