Κως: Εργαζόμενες σε ξενοδοχείο έκλεψαν κάρτα και έκαναν αγορές

Κως: Εργαζόμενες σε ξενοδοχείο έκλεψαν κάρτα και έκαναν αγορές

Η αλλοδαπή τουρίστρια αντιλήφθηκε την Τετάρτη ότι άγνωστοι έκλεψαν την κάρτα της και ενημερώθηκε από την τράπεζα η οποία την είχε εκδώσει ότι είχε χρησιμοποιηθεί για αγορές αξίας 125 ευρώ μέσω διαδικτύου

Sillipsi_Gynaika
Την πρόσβαση που είχαν στους χώρους ενός ξενοδοχειακού συγκροτήματος στην Κω στο οποίο εργάζονται, εκμεταλλεύτηκαν δύο νεαρές Ελληνίδες για να τρυπώσουν στο δωμάτιο στο οποίο διαμένει μια 36χρονη Αγγλίδα, να κλέψουν την τραπεζική κάρτα της και να κάνουν διαδικτυακές αγορές.

Η αλλοδαπή τουρίστρια αντιλήφθηκε την Τετάρτη ότι άγνωστοι έκλεψαν την κάρτα της και ενημερώθηκε από την τράπεζα η οποία την είχε εκδώσει ότι είχε χρησιμοποιηθεί για αγορές αξίας 125 ευρώ μέσω διαδικτύου. Αμέσως ενημέρωσε τους αστυνομικούς της Ασφαλείας για την κλοπή και τις πληροφορίες που συνέλλεξε και εκείνοι ξεκίνησαν προανάκριση.

Κατά την διάρκεια της έρευνας, εξέτασαν οπτικό υλικό από τις κάμερες του ξενοδοχείο και διαπίστωσαν ότι στο δωμάτιο της Αγγλίδας είχαν μπει οι δυο εργαζόμενες, μια 21χρονη και μια 18χρονη. Οι δύο νεαρές ομολόγησαν την κλοπή και την χρήση της κάρτας, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω, ενώ απολύθηκαν από το ξενοδοχείο.

Ειδήσεις σήμερα:

Για ξυλοδαρμό κατήγγειλε τον πατέρα της 13χρονη από τον Πύργο


Ραγίζουν καρδιές για τους δύο νεκρούς από το τροχαίο στην Εύβοια - «Ο Γιαννάκης και η Ελένη ανήκουν στην γειτονιά των αγγέλων»


Ξυπνάει ο εφιάλτης της λειψυδρίας - Βγαίνουν στην επιφάνεια τα βυθισμένα σπίτια του χωριού Κάλλιο στο Μόρνο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης