Νοίκιασαν διαμέρισμα και έκρυβαν κοκαΐνη και τέσσερα κιλά κάνναβης

Οι αστυνομικοί από την Χαλκιδική έφτασαν στην πολυκατοικία που βρίσκεται σε περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης ακολουθώντας τις πληροφορίες που είχαν

Σε ένα διαμέρισμα που είχαν νοικιάσει ειδικά για να το χρησιμοποιούν ως «καβάντζα» για την αποθήκευση των ναρκωτικών που διακινούσαν, εντοπίστηκαν μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Πολυγύρου δυο νεαροί Έλληνες, ένας 28χρονος και ένας 29χρονος.

Οι αστυνομικοί από την Χαλκιδική έφτασαν στην πολυκατοικία που βρίσκεται σε περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης ακολουθώντας τις πληροφορίες που είχαν, αιφνιδίασαν τους δύο νεαρούς και βρήκαν κρυμμένες τέσσερις συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 390,74 γραμμαρίων, πέντε συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους τριών κιλών και 845 γραμμαρίων, δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές και 36 κενά αεροστεγή νάιλον σακουλάκια.

Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν, ακόμη, 700 ευρώ, τρία κινητά τηλέφωνα και ένα όχημα που χρησιμοποιούσαν στην παράνομη δραστηριότητά τους, καθώς και ένα πιστόλι με ξυσμένο αριθμό σειράς που εστάλη στα εγκληματολογικά εργαστήρια για βαλλιστική εξέταση και 46 φυσίγγια.

Σε βάρος των δυο νεαρών σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης που διέταξε την κράτησή τους ώσπου να κληθούν από τον ανακριτή για να απολογηθούν.

Ειδήσεις σήμερα:

Για ξυλοδαρμό κατήγγειλε τον πατέρα της 13χρονη από τον Πύργο


Ραγίζουν καρδιές για τους δύο νεκρούς από το τροχαίο στην Εύβοια - «Ο Γιαννάκης και η Ελένη ανήκουν στην γειτονιά των αγγέλων»


Ξυπνάει ο εφιάλτης της λειψυδρίας - Βγαίνουν στην επιφάνεια τα βυθισμένα σπίτια του χωριού Κάλλιο στο Μόρνο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr