Συνελήφθη τουρίστρια που κάπνιζε χασίς σε πτήση προς την Κω

Συνελήφθη τουρίστρια που κάπνιζε χασίς σε πτήση προς την Κω

Η παραμονή της στην τουαλέτα κράτησε αρκετή ώρα, με αποτέλεσμα να κινήσει υποψίες στο πλήρωμα του αεροσκάφους, μέλη του οποίου μπήκαν μέσα, διαπίστωσαν εύκολα ότι η 29χρονη Αυστριακή είχε κάνει χρήση ναρκωτικών

Tsigariliki
Δεν κρατιόταν με τίποτα μια νεαρή τουρίστρια από την Αυστρία, η οποία επιβιβάστηκε σε πτήση από την Βιέννη με προορισμό την Κω, αλλά την ώρα της πτήσης κλείστηκε στις τουαλέτες του αεροπλάνου και άρχισε να καπνίζει αρειμανίως ένα… τσιγαριλίκι, το βράδυ της Πέμπτης!

Η παραμονή της στην τουαλέτα κράτησε αρκετή ώρα, με αποτέλεσμα να κινήσει υποψίες στο πλήρωμα του αεροσκάφους, μέλη του οποίου μπήκαν μέσα, διαπίστωσαν εύκολα ότι η 29χρονη Αυστριακή είχε κάνει χρήση ναρκωτικών. Όμως, παρά τις συστάσεις τους, η νεαρή δεν συμμορφώθηκε αναστατώνοντας τους επιβάτες με την συμπεριφορά της κι έτσι ενημέρωσαν για το περιστατικό τις αρχές στο αεροδρόμιο «Ιπποκράτης» της Κω.

Μόλις προσγειώθηκε το αεροπλάνο, άνδρες του τμήματος Αερολιμένα ακινητοποίησαν τη νεαρή τουρίστρια, ερεύνησαν τις αποσκευές της και βρήκαν μια συσκευασία με 24 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης αναμεμειγμένης με καπνό. Η 29χρονη αλλοδαπή συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω κατηγορούμενη για διατάραξη πτήσης, μεταφορά ναρκωτικών και χρήση σε μέσο μαζικής μεταφοράς, αλλά αφέθηκε ελεύθερη να συνεχίσει τις διακοπές της.

Ειδήσεις σήμερα:

Για ξυλοδαρμό κατήγγειλε τον πατέρα της 13χρονη από τον Πύργο


Ραγίζουν καρδιές για τους δύο νεκρούς από το τροχαίο στην Εύβοια - «Ο Γιαννάκης και η Ελένη ανήκουν στην γειτονιά των αγγέλων»


Ξυπνάει ο εφιάλτης της λειψυδρίας - Βγαίνουν στην επιφάνεια τα βυθισμένα σπίτια του χωριού Κάλλιο στο Μόρνο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης