Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο All Star γάμος του Greek Freak - Σήμερα η γιορτή με τις νιγηριανές επιρροές, αύριο η τελετή

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο All Star γάμος του Greek Freak - Σήμερα η γιορτή με τις νιγηριανές επιρροές, αύριο η τελετή

Όλα όσα έγιναν χθες στο πάρτι στο μπαρ «Between» του ξενοδοχείου «W» στο Costa Navarino - Η άφιξη των καλεσμένων VIP στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας

Giannis-Antetokounmpo-Mariah-Riddlesprigger-3
Η αντίστροφη μέτρηση για τον γάμο της χρονιάς έχει ξεκινήσει και αύριο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα ενώσει τη ζωή του με την εκλεκτή της καρδιάς του και μητέρα των τριών παιδιών του Μαράια Ριντλσπρίγκερ.

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Costa Navarino και απόψε θα πραγματοποιηθεί το «Nigerian Party» με ανάλογες παραδοσιακές ενδυμασίες και θέμα την 2η πατρίδα του 29χρονου μπασκετμπολίστα. Πιο συγκεκριμένα οι καλεσμένοι θα ντυθούν με παραδοσιακές νιγηριανές ενδυμασίες, προσθέτοντας μια ξεχωριστή πολιτιστική νότα στην εκδήλωση. Αυτή η ημέρα αναμένεται να είναι γεμάτη χρώμα και παράδοση, προσφέροντας μια ιδιαίτερη εμπειρία σε όλους τους παρευρισκόμενους.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3tvm8cfijeh)

Κλείσιμο
Οι τριήμεροι εορτασμοί ξεκίνησαν από χθες Παρασκευή όπου πραγματοποιήθηκε το «White Party».

Όπως μαρτυρά και το όνομα το θέμα της γιορτής ήταν το άσπρο, με τους καλεσμένους να φορούν λευκά κουστούμια, σχεδιασμένα από τον Γιώργο Παπαδόγαμβρο, ο οποίος έχει επιμεληθεί και το γαμήλιο ντύσιμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3sh3zghnrdl)

Οι παραπάνω εορτασμοί είναι το… πρόγευμα, για την υπέρλαμπρη τελετή που θα γίνει αύριο την Κυριακή, στην οποία ο Γιάννης και η Μαράια θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που μετέδωσε το ΘΕΜΑ, δεν θα πρόκειται για θρησκευτικό γάμο -ο «Greek Freak» είναι ορθόδοξος και η αγαπημένη του ανήκει στο καθολικό δόγμα-, ούτε για πολιτικό αλλά για μια υβριδική τελετή στην οποία οι δύο σύντροφοι θα δεσμευτούν να περάσουν το υπόλοιπο του βίου τους μαζί και η οποία θα λάβει χώρα το απόγευμα της 1ης Σεπτεμβρίου στην παραλία του ξενοδοχείου «W» στο Costa Navarino. Το εν λόγω σημείο κάθε άλλο παρά τυχαία επιλέχτηκε, αφού πληροί την απαράβατη προϋπόθεση που έχουν θέσει οι μελλόνυμφοι, να μην κάνουν δηλαδή βορά τον γάμο τους στα media και τα social media. Τουλάχιστον χωρίς τη δική τους συγκατάθεση. Αξίζει να σημειωθεί ότι κανένας από τους καλεσμένους δεν θα έχει μαζί του κινητό τηλέφωνο.

Η άφιξη του ζευγαριού
Το ζευγάρι, γνωστό για το στιλ και την κομψότητά του, ακολούθησε την ίδια θεματική, προσφέροντας μια εντυπωσιακή έναρξη στις γαμήλιες εκδηλώσεις, φτάνοντας στον χώρο του Costa Navarino με σκάφος, ενώ περπάτησαν στην προβλήτα πιασμένοι χέρι χέρι, ο Γιάννης με βερμούδα και η Μαράια με μίνι φόρεμα, φυσικά στα λευκά.

Το πάρτι έλαβε χώρα στο μπαρ «Between», το οποίο βρίσκεται επίσης στο ασφαλές απάγκιο του ξενοδοχείου «W».

Βίντεο από την άφιξη του ζευγαριού στο πάρτι

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3tgrkamwi01)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3th1160ftg1)

Παρέλαση από VIP στο αεροδρόμιο Καλαμάτας
Η κίνηση στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας ήταν ιδιαίτερα αυξημένη, καθώς οι περίπου 200 καλεσμένοι του ζευγαριού καταφθάνουν αεροπορικώς, κυρίως από το εξωτερικό, με ιδιωτικά τζετ και ελικόπτερα. Ανάμεσα στους καλεσμένους, οι περισσότεροι από τους οποίους θα φτάσουν από την Ελλάδα και τις ΗΠΑ με ιδιωτικές πτήσεις στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας και εννοείται ότι θα έχουν στη διάθεσή τους και την υπηρεσία μεταφοράς μέσω ελικοπτέρου του resort, βρίσκονται και
30 VVIP.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3t7j52q99gx)

Ο υπερθετικός όρος (βλ. Very Very Important Person) δεν χρησιμοποιείται καταχρηστικά ή για τη δημιουργία εντυπώσεων, αφού οι πληροφορίες που διαρρέονται με φειδώ συντείνουν πως πρόσκληση για τον τριήμερο γαμήλιο εορτασμό έχουν λάβει και σκοπεύουν να ανταποκριθούν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα, ο θρύλος του NBA Λεμπρόν Τζέιμς, που συνδέεται με στενή φιλία με τον «Greek Freak», η Σερένα Γουίλιαμς, ακούστηκε κι ο Κιλιάν Εμπαμπέ, αλλά οι υποχρεώσεις του τρέχουν στη Ρεάλ Μαδρίτης, οι παίκτες και ο προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς και βέβαια ο πρόεδρος της ομάδας Πίτερ Φέιγκιν.

Στον γάμο αναμένεται να βρεθούν και συμπαίκτες του Γιάννη από την Εθνική Ελλάδος στο μπάσκετ, καθώς και αθλητές που έχουν αγωνιστεί μαζί του και με τα αδέλφια Αντετοκούνμπο στα πρώτα χρόνια στον Φιλαθλητικό.

Οι πιο σημαίνοντες από τους καλεσμένους θα καταλύσουν στις σουίτες του ξενοδοχείου «W», οι οποίες προσφέρουν και την πάντα καλοδεχούμενη υπηρεσία προσωπικού μπάτλερ, καθώς και στο πολυτελέστερο ξενοδοχείο «Mandarin», κάποιοι θα απολαύσουν μόνο μία διανυκτέρευση στη μεσσηνιακή γη, ενώ άλλοι αναμένεται να συνδυάσουν την πρόσκληση στον γάμο με ολιγοήμερες διακοπές στη χώρα μας.

Το μενού και η αγάπη του Γιάννη για την Μαράια
Το μενού στο οποίο κατέληξε το ζευγάρι θα έχει μια μάλλον ευρεία γκάμα αναφορών -από ραφιναρισμένες, ελεβέ εκδοχές του πατροπαράδοτου (για τους Αμερικανούς) μπέργκερ μέχρι σοφιστικέ σύγχρονη ελληνική γαστρονομία. Δεδομένη πρέπει να θεωρείται και η απόφαση του Γιάννη Αντετοκούνμπο να λανσάρει στο γάμο και το πρώτο κρασί-αποτέλεσμα της σύμπραξής του μέσω της εταιρίας επενδύσεων Ante Inc. με τα Ελληνικά Οινοποιεία, στα οποία κατέχει μερίδιο μετοχών 10% από το 2022. Πρόκειται για μια ροζέ ετικέτα η οποία θα φέρει το όνομα της Μαράια Ριντλσπρίγκερ και, εκτός από τη συμβατική φιάλη των 750 ml, θα κυκλοφορήσει στην αγορά και σε magnum έκδοση. Οι προσκεκλημένοι του γάμου θα έχουν το προνόμιο να δοκιμάσουν την πρώτη σοδειά του Greek Freak πρώτοι.

Δεν μπορεί να μην παρατηρήσει κανείς τον ευφάνταστο τρόπο που επέλεξε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για να διατρανώσει για μία ακόμα φορά τον έρωτά του για εκείνη που μοιάζει να ενσαρκώνει στον απόλυτο βαθμό τη γυναίκα της ζωής του. Αν και κανείς από τους δύο τους δεν έχει μιλήσει για τον τρόπο και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συναντήθηκαν και γνωρίστηκαν πρώτη φορά, το επικρατέστερο σενάριο λέει ότι ήρθαν για πρώτη φορά σε επαφή το 2014. Τότε ο Γιάννης διένυε την παρθενική σεζόν του στους Μιλγουόκι Μπακς ενώ η Μαράια, ως απόφοιτη του τμήματος Sports Managment του Πανεπιστημίου Rice του Χιούστον, έκανε την πρακτική της στην αμερικανική μπασκετική λίγκα.

Προερχόμενη από αθλητική οικογένεια, μιας και ο πατέρας της Πατ υπήρξε μπασκετομπολίστας, η Ριντλσπρίγκερ θήτευσε και η ίδια στον αθλητισμό και μάλιστα με αξιώσεις. Υπήρξε δεινή βολεϊμπολίστρια, όπως και οι δύο αδελφές της Μακέιλα και Μάγια, και κατάφερε μάλιστα να αναδειχθεί σε MVP του Κολεγιακού Πρωταθλήματος τη χρονιά της αποφοίτησής της.

Ειδήσεις σήμερα:

Συνελήφθη Ρομά επειδή έδειρε τη 17χρονη σύντροφό του και το βρέφος της


Πώς οι Άραβες έγιναν κυρίαρχοι της Βυζαντινής Ανατολής και της Περσίας


Νέα πρόγνωση από το ΜΕΤΕΟ: Χαλάζι σε Πελοπόνησσο και Κρήτη, καταιγίδες σε Βροχές και καταιγίδες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης