Κερατσίνι: Οδηγός μηχανής πέταξε τσάντα με χειροβομβίδες μετά από καταδίωξη

Τέσσερις χειροβομβίδες, ένα περίστροφο και ένα πτυσσόμενο γκλοπ είχε μέσα το τσαντάκι - Ο οδηγός έχει ταυτοποιηθεί καθώς έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές

Καταδίωξη εκτυλίχθηκε στο Κερατσίνι με οδηγό μηχανής να «ξεφορτώνεται» τσάντα με χειροβομβίδες.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 10 το πρωί του Σαββάτου Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έκαναν σήμα σε μηχανή να σταματήσει για έλεγχο στην περιοχή του Κερατσινίου. Ο αναβάτης δεν συμμορφώθηκε με την υπόδειξη των Αστυνομικών και μαζί με ένα ακόμη άτομο που επέβαινε στη μηχανή ανέπτυξαν ταχύτητα και απομακρύνθηκαν.

Οι Αστυνομικοί τους ακολούθησαν και στη συμβολή των οδών Αναπαύσεως και Πλάτωνος τα άτομα πέταξαν στο δρόμο ένα τσαντάκι το οποίο είχε μέσα τέσσερις χειροβομβίδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από αυτές, το τσαντάκι είχε ένα περίστροφο και ένα πτυσσόμενο γκλοπ. Επίσης είχε μέσα και την ταυτότητα του συνεπιβάτη της μηχανής και έτσι τον ταυτοποιήσαν.

Οι δράστες αναζητούνται, ωστόσο ο οδηγός έχει ταυτοποιηθεί καθώς έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές. Ο ημεδαπός άνδρας απασχόλησε τελευταία φορά τις αρχές για περίπτωση ενδοοικογενειακής βίας καθώς ξυλοκόπησε την γιαγιά της οικογένειας. 


Ειδήσεις σήμερα:

Συνελήφθη Ρομά επειδή έδειρε τη 17χρονη σύντροφό του και το βρέφος της


Πώς οι Άραβες έγιναν κυρίαρχοι της Βυζαντινής Ανατολής και της Περσίας


Νέα πρόγνωση από το ΜΕΤΕΟ: Χαλάζι σε Πελοπόνησσο και Κρήτη, καταιγίδες σε Βροχές και καταιγίδες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr