Κρήτη: Εξαπάτησαν ξενοδοχοϋπάλληλο με ανύπαρκτο επίδομα

Η νεαρή γυναίκα πείστηκε και ακολούθησε τις οδηγίες του «λογιστή», αλλά διαπίστωσε ότι αντί να μπουν χρήματα στον λογαριασμό της έκαναν φτερά από αυτόν 3.700 ευρώ

Όλο και πιο καινούργια προσχήματα σκαρφίζονται οι αετονύχηδες που δρουν στην Κρήτη για να εξαπατήσουν ανυποψίαστα θύματα με δέλεαρ χρήματα από υποτιθέμενα επιδόματα. Τελευταίο τους θύμα ήταν μια κοπέλα, για την οποία ο δράστης πιθανότατα γνώριζε ότι εργάζεται σε ξενοδοχείο στα Χανιά.

Ο άγνωστος άνδρας ο οποίος τηλεφώνησε στην 22χρονη την Πέμπτη, της συστήθηκε ως ο λογιστής του ξενοδοχείου στο οποίο εργάζεται και της είπε με πειστικό τρόπο ότι τάχα δικαιούται ένα επίδομα από τη δουλειά της και ότι για να το λάβει, έπρεπε να κάνει κάποιες κινήσεις από το κινητό της στο e- banking του λογαριασμού της.

Η νεαρή γυναίκα πείστηκε και ακολούθησε τις οδηγίες του «λογιστή», αλλά διαπίστωσε ότι αντί να μπουν χρήματα στον λογαριασμό της έκαναν φτερά από αυτόν 3.700 ευρώ! Η 22χρονη ξενοδοχοϋπάλληλος κατήγγειλε αμέσως την απάτη στην Ασφάλεια Χανίων, οι άνδρες της οποίας έχουν ξεκινήσει προανάκριση στην προσπάθειά τους να ταυτοποιήσουν τον «μαϊμού» λογιστή.

Ειδήσεις σήμερα:

Συνελήφθη Ρομά επειδή έδειρε τη 17χρονη σύντροφό του και το βρέφος της


Πώς οι Άραβες έγιναν κυρίαρχοι της Βυζαντινής Ανατολής και της Περσίας


Νέα πρόγνωση από το ΜΕΤΕΟ: Χαλάζι σε Πελοπόνησσο και Κρήτη, καταιγίδες σε Βροχές και καταιγίδες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr