Κερατσίνι: «Πέταξαν ένα τσαντάκι, σταθμεύουμε» - Η στιγμή που αστυνομικοί βρίσκουν την τσάντα με τις χειροβομβίδες

Στο βίντεο του protothema.gr διακρίνονται οι τέσσερις μηχανές των αστυνομικών και ακούγονται οι συνομιλίες από τον ασύρματο

Είναι η στιγμή που οι Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έχοντας χάσει τα «ίχνη» της ύποπτης μηχανής που καταδίωκαν φτάνουν έξω από το νεκροταφείο του Κερατσινίου και πετούν στο έδαφος την τσάντα με τις χειροβομβίδες και το όπλο.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο που παρουσιάζει το protothema.gr, διακρίνονται οι τέσσερις μηχανές των Αστυνομικών να στρίβουν από την οδό Αναπαύσεως προς την οδό Πλάτωνος και να σταθμεύουν μπροστά από το κοιμητήριο.



Ακούγονται σειρήνες και από τον ασύρματο οι Αστυνομικοί λένε «πέταξαν ένα τσαντάκι Σωκράτους, σταθμεύουμε, στάση».

Αρχικά πετούν το τσαντάκι με τα εκρηκτικά μπροστά από ένα ανθοπωλείο και στη συνέχεια το μεταφέρουν στο πάρκινγκ του νεκροταφείου.

Στο σημείο φτάνει κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών που ανοίγει την ύποπτη τσάντα και εντοπίζει στο εσωτερικό της τέσσερις χειροβομβίδες, ένα περίστροφο καθώς και ένα πτυσσόμενο γκλομπ.

Πέρα από το πυρομαχικά οι πυροτεχνουργοί βρίσκουν και μια αστυνομική ταυτότητα ή όποια ανήκει στον συνεπιβάτη της μηχανής και έτσι ταυτοποιείται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συγκεκριμένο πρόσωπο είναι γνωστό στις Αρχές καθώς έχει απασχολήσει στο παρελθόν για υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας.


Ειδήσεις σήμερα:

Για ξυλοδαρμό κατήγγειλε τον πατέρα της 13χρονη από τον Πύργο

Ραγίζουν καρδιές για τους δύο νεκρούς από το τροχαίο στην Εύβοια - «Ο Γιαννάκης και η Ελένη ανήκουν στην γειτονιά των αγγέλων»

Ξυπνάει ο εφιάλτης της λειψυδρίας - Βγαίνουν στην επιφάνεια τα βυθισμένα σπίτια του χωριού Κάλλιο στο Μόρνο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr