Κερατσίνι: Βίντεο από την καταδίωξη των δραστών που πέταξαν το τσαντάκι με τις χειροβομβίδες

Κερατσίνι: Βίντεο από την καταδίωξη των δραστών που πέταξαν το τσαντάκι με τις χειροβομβίδες

Έχει ταυτοποιηθεί ο συνεπιβάτης της μοτοσικλέτας καθώς μέσα στο τσαντάκι, πέρα από τα εκρηκτικά και το όπλο, βρέθηκε και μια ταυτότητα η οποία ανήκει στον ίδιο

motosikleta-arthrou
Τους δύο άνδρες με τη μηχανή μεγάλου κυβισμού οι οποίοι το πρωί πέταξαν ένα τσαντάκι με 4 χειροβομβίδες και ένα περίστροφο ενώ τους καταδίωκαν Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στους δρόμος του Κερατσινίου αναζητούν οι Αρχές.

Μέχρι στιγμής έχει ταυτοποιηθεί ο συνεπιβάτης της μοτοσικλέτας καθώς μέσα στο ύποπτο τσαντάκι, πέρα από τα εκρηκτικά και το όπλο, βρέθηκε και μια ταυτότητα η οποία ανήκει στον ίδιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για άτομο γνωστό στις Αρχές το οποίο έχει απασχολήσει στο παρελθόν για υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας.

Στο «μικροσκόπιο» των Αστυνομικών έχουν μπει βίντεο από κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει την καταδίωξη προκειμένου να φτάσουν στα ίχνη και του αναβάτη της μηχανής. Σε ένα από αυτά, το οποίο φέρνει στο «φως» το protothema.gr, διακρίνονται οι δύο δράστες να κινούνται με τη μηχανή τους με μεγάλη ταχύτητα, διασχίζοντας κάθετα ένα κεντρικό δρόμο του Κερατσινίου, ενώ από πίσω τους ακολουθούν δύο μηχανές της ΔΙ.ΑΣ.

Δείτε το βίντεο:
Kαταδίωξη στο Κερατσίνι
Κλείσιμο

Στο βίντεο φαίνεται ο αναβάτης να φορά κράνος ενώ το άτομο που κάθεται στο πίσω μέρος της μοτοσικλέτας φορά ένα λευκό μπλουζάκι και στην πλάτη ένα σακίδιο στο οποίο ενδεχομένως να βρίσκονται οι χειροβομβίδες, το περίστροφο και το πτυσσόμενο γκλομπ.

Ειδήσεις σήμερα:

Σε περιδίνηση ο ΣΥΡΙΖΑ - Ο Κασσελάκης προκαλεί τον Τσίπρα και ο Πολάκης ετοιμάζει πρόταση μομφής

Πέθανε στα 53 του ο ράπερ Fatman Scoop – Κατέρρευσε πάνω στη σκηνή

Νεκρά ψάρια στον Παγασητικό: Τέσσερα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων που επλήγησαν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης