Ναυπακτία: Διέρρηξαν χρηματοκιβώτιο και άρπαξαν 23.000 ευρώ

Οι δράστες φαίνεται ότι γνώριζαν πως στο σπίτι υπήρχε χρηματοκιβώτιο το οποίο περιείχε μεγάλο ποσό και είχαν σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια τον τρόπο με τον οποίο θα τρύπωναν στο σπίτι

«Φλέβα χρυσού» χτύπησαν οι άγνωστοι, μέχρι στιγμής, διαρρήκτες που εισέβαλαν σε ένα σπίτι σε χωριό της Ναυπακτίας εκμεταλλευόμενοι την απουσία των ιδιοκτητών, καθώς παραβίασαν το χρηματοκιβώτιο και άρπαξαν από μέσα «ζεστά» μετρητά ύψους περίπου 23.000 ευρώ.

Οι δράστες φαίνεται ότι γνώριζαν πως στο σπίτι υπήρχε χρηματοκιβώτιο το οποίο περιείχε μεγάλο ποσό και είχαν σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια τον τρόπο με τον οποίο θα τρύπωναν στο σπίτι. Όταν παραβίασαν το χρηματοκιβώτιο και άρπαξαν τα χρήματα, διέφυγαν με την πλούσια λεία τους χωρίς να τους πάρει είδηση κάποιος.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Μεσολογγίου ενημερώθηκαν για την διάρρηξη και την κλοπή από τους ιδιοκτήτες του σπιτιού που βρήκαν το χρηματοκιβώτιο ορθάνοιχτο όταν επέστρεψαν και ξεκίνησαν εντατικές έρευνες στην περιοχή, προσπαθώντας να εξασφαλίσουν οπτικό υλικό από κάμερες που ενδέχεται να κατέγραψαν την διαφυγή των δραστών.

Ειδήσεις σήμερα:

Ω, ήταν ένα καλοκαίρι, γράφει η Λόπεζ στη νέα της ανάρτηση μετά τον χωρισμό από τον Άφλεκ


Αδίστακτος… εκτελεστής ο Έρλινγκ Χάαλαντ στην Πρέμιερ Λιγκ - Δύο χατ τρικ σε τρεις αγώνες και απίστευτα στατιστικά


«Απογειώθηκε» η κίνηση στα ελληνικά αεροδρόμια - Πάνω από 42 εκατ. οι επιβάτες έως και τον Ιούλιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr