Αμαλιάδα: Συγκάτοικοι διακινούσαν κοκαΐνη και κάνναβη

Αμαλιάδα: Συγκάτοικοι διακινούσαν κοκαΐνη και κάνναβη

Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες της κατοχής και της μεταφοράς ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση από κοινού

sillipsi

Συσκευασίες που περιείχαν 6,1 γραμμάρια κοκαΐνης και 5,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης είχε έτοιμες για πώληση ένας Έλληνας που υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. οι οποίοι σταμάτησαν το αυτοκίνητό του στην επαρχιακή οδό Αμαλιάδας- Χαβαρίου.

Ο οδηγός συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής και σε έρευνα που ακολούθησε το πρωί του Σαββάτου στην κατοικία του σε περιοχή της Ήλιδας, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ήλιδας και Πύργου κατέσχεσαν άλλα 236 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 47 ml χασισέλαιο. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντόπισαν στο σπίτι και τον συγκάτοικο του δράστη που γνώριζε την ύπαρξη των ναρκωτικών και τον συνέλαβαν. Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας με τις κατηγορίες της κατοχής και της μεταφοράς ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση από κοινού.

Ο σκύλος βρήκε χασισοφυτεία
«Όργωσε» το αγρόκτημα ενός 54χρονου σε τοπική κοινότητα του δήμου Άργους- Μυκηνών ο σκύλος ανιχνευτής που είχαν μαζί τους οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ναυπλίου και, τελικά, ανακάλυψε τη μίνι χασισοφυτεία που καλλιεργούσε σε ένα σημείο προστατευμένο από πυκνή φυσική βλάστηση. Στο χώρο βρέθηκαν τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 3,40 μέτρων τα οποία κατασχέθηκαν, ενώ ο ιδιοκτήτης του αγροκτήματος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια ναρκωτικών.

Μόλις αποβιβάστηκε στην Σκιάθο από το πλοίο της γραμμής ένας 42χρονος Έλληνας, υποβλήθηκε σε έλεγχο από άνδρες του Λιμενικού που βρήκαν στην κατοχή του μια συσκευασία καπνού αναμεμειγμένου με κάνναβη βάρους 34,60 γραμμαρίων, μια νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 11,90 γραμμαρίων και τρεις θρυμματιστές. Ο 42χρονος συνελήφθη, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου που του άσκησε δίωξη για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και αφέθηκε ελεύθερος.

Ειδήσεις σήμερα:

Ω, ήταν ένα καλοκαίρι, γράφει η Λόπεζ στη νέα της ανάρτηση μετά τον χωρισμό από τον Άφλεκ


Αδίστακτος… εκτελεστής ο Έρλινγκ Χάαλαντ στην Πρέμιερ Λιγκ - Δύο χατ τρικ σε τρεις αγώνες και απίστευτα στατιστικά


«Απογειώθηκε» η κίνηση στα ελληνικά αεροδρόμια - Πάνω από 42 εκατ. οι επιβάτες έως και τον Ιούλιο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης