Σκόπελος: Ξυλοκόπησε τη σύζυγό του και απείλησε τους αστυνομικούς

Σκόπελος: Ξυλοκόπησε τη σύζυγό του και απείλησε τους αστυνομικούς

Ένας αυτόπτης μάρτυρας ειδοποίησε αστυνομικούς αλλά εκείνος αντιστάθηκε και τους εξύβρισε στην προσπάθειά του να αποφύγει την σύλληψη, χωρίς να τα καταφέρει

endooikogeniaki_via_xr
Μπροστά σε μια εκκλησία στην Σκόπελο και στα μάτια πολλών περαστικών διαπληκτίστηκε με την 38χρονη σύζυγό του με την οποία έχει αποκτήσει τρία παιδιά και την χτύπησε τραυματίζοντάς την ένας 49χρονος επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον τουρισμό, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να καταδικαστεί από το Αυτόφωρο.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας ειδοποίησε αστυνομικούς οι οποίοι εντόπισαν τον δράστη στα τουριστικά καταλύματα που διατηρεί, αλλά εκείνος αντιστάθηκε και τους εξύβρισε στην προσπάθειά του να αποφύγει την σύλληψη, χωρίς να τα καταφέρει. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Βόλου στον οποίο οδηγήθηκε, του άσκησε δίωξη για ενδοοικογενειακή απλή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή κατ’ εξακολούθηση, εξύβριση κατά συρροή και βία κατά υπαλλήλων και τον παρέπεμψε σε δίκη.

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου αθώωσε τον 49χρονο για την κατηγορία της ενδοοικογενειακής απειλής, αλλά τον καταδίκασε για τις υπόλοιπες κατηγορίες σε εξαγοράσιμη ποινή φυλάκισης 19 μηνών που θα του κοστίσουν 6.350 ευρώ, ενώ του απαγόρευσε να πλησιάσει την 38χρονη σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων. Ο επιχειρηματίας αφέθηκε ελεύθερος, καθώς δόθηκε αναστέλλουσα ισχύς στην έφεση που υπέβαλε.

Ειδήσεις σήμερα:

Γιάννης Βούρος για Δάνη Κατρανίδη: Ο Γολγοθάς τελείωσε, αυτό ήταν


Οι έξι όμηροι της Χαμάς δολοφονήθηκαν τις τελευταίες ημέρες μετά από μήνες βασανιστηρίων, λένε οι οικογένειες των αιχμαλώτων


Αλλαγές από σήμερα στις πτήσεις εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης - Τι ισχύει για τις χειραποσκευές και τα υγρά

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης