Γυναίκες ξάφρισαν μεγάλο ποσό από την τσάντα επιβάτη λεωφορείου

Το λεωφορείο ακινητοποιήθηκε και κλήθηκαν αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι οποίοι έκαναν σωματική έρευνα στους υπόλοιπους επιβάτες και δεν άργησαν να εντοπίσουν δύο γυναίκες

Πλήρωσε ακριβά το λάθος του να αφήσει την τσάντα του στο κάθισμά του ένας επιβάτης λεωφορείου στα Ιωάννινα, όταν κατέβηκε κατά τη διάρκεια στάσης για να ψωνίσει κάτι από ένα περίπτερο, το απόγευμα της Παρασκευής. Όταν επέστρεψε, διαπίστωσε ότι είχε κάνει φτερά ένας φάκελος που περιείχε 1.400 ευρώ.

Το λεωφορείο ακινητοποιήθηκε και κλήθηκαν αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι οποίοι έκαναν σωματική έρευνα στους υπόλοιπους επιβάτες και δεν άργησαν να εντοπίσουν δύο γυναίκες, η μια από τις οποίες είχε στην τσέπη του ένα κομμένο τμήμα του φακέλου που είχε μέσα τα χρήματα.

Όμως, δεν είχαν πάνω τους το κλεμμένο ποσό, το οποίο προφανώς είχαν παραδώσει σε άγνωστο συνεργό τους που πρόλαβε να αποβιβαστεί. Οι δυο γυναίκες συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Ξάφρισε το παγκάρι ναού
Επ’ αυτοφώρω συνελήφθη στους Φούρνους Κορσεών από αστυνομικούς του τοπικού σταθμού ένας 41χρονος αλλοδαπός, που εντοπίστηκε να κλέβει χρήματα από το παγκάρι μιας εκκλησίας του νησιού την Παρασκευή. Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε στην κατοχή του το κλεμμένο ποσό που κατασχέθηκε και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου.

Ειδήσεις σήμερα:

Έκθεση της ΕΛΑΣ: Το 86% των Ελλήνων που ενεπλάκησαν σε κλοπές και διαρρήξεις το 2022 ήταν Ρομά

Πολίτης διαμαρτυρήθηκε στην Πυροσβεστική για το ελικόπτερο που πετούσε προληπτικά πάνω από την Αθήνα - «Η ησυχία είναι πολύτιμη»


Οι έξι όμηροι της Χαμάς δολοφονήθηκαν τις τελευταίες ημέρες μετά από μήνες βασανιστηρίων, λένε οι οικογένειες των αιχμαλώτων

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr