Μεσολόγγι: Ανήλικοι οι δράστες πέντε διαρρήξεων

Μεσολόγγι: Ανήλικοι οι δράστες πέντε διαρρήξεων

Μετά την εξιχνίαση των πέντε υποθέσεων και την ταυτοποίηση των δραστών, σχηματίστηκαν δικογραφίες για κλοπές σε βάρος τους

diarrixi

Δυο ανήλικοι ηλικίας 17 και 16 χρόνων συμμετείχαν μαζί με δυο ενήλικους σε πέντε διαρρήξεις που είχαν γίνει από τον Ιούνιο ως τις 27 Ιουλίου σε τρία οχήματα, ένα αγρόκτημα και μια εταιρεία στο Μεσολόγγι και εξιχνιάστηκαν μετά από έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι τον περασμένο Ιούνιο ο ένας ενήλικος είχε κόψει μεγάλο αριθμό ελαιόδεντρα από το αγρόκτημα μιας γυναίκας και είχε αρπάξει την ξυλεία, ενώ στις 22 του ίδιου μήνα ο δεύτερος ενήλικος μαζί με τον 16χρονο διέρρηξαν μια εταιρεία χωρίς να βρουν κάτι για να κλέψουν.

Στις 11 Ιουλίου, ο 17χρονος διέρρηξε δυο οχήματα και έκλεψε από αυτά έγγραφα, κλειδιά και τέσσερις τραπεζικές κάρτες με μια από τις οποίες αποπειράθηκε να κάνει ανέπαφες συναλλαγές σε καταστήματα του Μεσολογγίου και, στις 27 Ιουλίου διέρρηξε μαζί με τον 16χρονο ένα φορτηγό και έκλεψαν δυο τραπεζικές κάρτες και έγγραφα.

Μετά την εξιχνίαση των πέντε υποθέσεων και την ταυτοποίηση των δραστών, σχηματίστηκαν δικογραφίες για κλοπές σε βάρος τους και για πλημμελή εποπτεία σε βάρος των γονέων των δυο ανηλίκων, οι οποίες υποβλήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.


Ειδήσεις σήμερα:

Έκθεση της ΕΛΑΣ: Το 86% των Ελλήνων που ενεπλάκησαν σε κλοπές και διαρρήξεις το 2022 ήταν Ρομά

Πολίτης διαμαρτυρήθηκε στην Πυροσβεστική για το ελικόπτερο που πετούσε προληπτικά πάνω από την Αθήνα - «Η ησυχία είναι πολύτιμη»


Οι έξι όμηροι της Χαμάς δολοφονήθηκαν τις τελευταίες ημέρες μετά από μήνες βασανιστηρίων, λένε οι οικογένειες των αιχμαλώτων

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης