Έκλεψε ζαντολάστιχα από δυο φορτηγά για να τα βάλει στο δικό του

Έκλεψε ζαντολάστιχα από δυο φορτηγά για να τα βάλει στο δικό του

Μέσα στη νύχτα, έβγαλε από τα φορτηγά τρία λάστιχα με τις ζάντες τους χρησιμοποιώντας έναν γρύλλο, αλλά δεν πρόλαβε να κλέψει άλλα

peripoliko
Ήθελε να αντικαταστήσει τα ζαντολάστιχα του φορτηγού του, αλλά δεν ήθελε να βάλει το χέρι στην τσέπη ένας Έλληνας, ο οποίος βάλθηκε να κλέψει όσα χρειαζόταν από δυο φορτηγά που είχε εντοπίσει σταθμευμένα έξω από τα σπίτια των ιδιοκτητών τους στον Τύρναβο!

Μέσα στη νύχτα, έβγαλε από τα φορτηγά τρία λάστιχα με τις ζάντες τους χρησιμοποιώντας έναν γρύλλο, αλλά δεν πρόλαβε να κλέψει άλλα, καθώς τον αντιλήφθηκαν αστυνομικοί του τοπικού τμήματος και του πέρασαν χειροπέδες. Τα κλεμμένα ζαντολάστιχα αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους και ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας, ο οποίος άσκησε σε βάρος του δίωξη για κλοπή.

Τον έπιασαν με κλεμμένο ποδήλατο
Την ώρα που οδηγούσε το ποδήλατο που είχε κλέψει λίγο νωρίτερα από την αυλή του σπιτιού του ιδιοκτήτη του σε τοπική κοινότητα του δήμου Σικυωνίων στην Κορινθία, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και συνελήφθη ένας 40χρονος Έλληνας, τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής. Ο δράστης προσήχθη στο τοπικό αστυνομικό τμήμα για προανάκριση, ενώ το ποδήλατο αποδόθηκε στον κάτοχό του.

Ειδήσεις σήμερα:

Έκθεση της ΕΛΑΣ: Το 86% των Ελλήνων που ενεπλάκησαν σε κλοπές και διαρρήξεις το 2022 ήταν Ρομά

Πολίτης διαμαρτυρήθηκε στην Πυροσβεστική για το ελικόπτερο που πετούσε προληπτικά πάνω από την Αθήνα - «Η ησυχία είναι πολύτιμη»


Οι έξι όμηροι της Χαμάς δολοφονήθηκαν τις τελευταίες ημέρες μετά από μήνες βασανιστηρίων, λένε οι οικογένειες των αιχμαλώτων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης