Μυτιλήνη: Γυναίκα έπεσε στο λιμάνι κατά την επιβίβασή της σε πλοίο

Μυτιλήνη: Γυναίκα έπεσε στο λιμάνι κατά την επιβίβασή της σε πλοίο

Αμέσως, στη θάλασσα έπεσαν ένα μέλος του πληρώματος του πλοίου καθώς και ένας ιδιώτης για να την βοηθήσουν - Μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο

ASTHENOFORO_THALASSA
Στη θάλασσα έπεσε μια 71χρονη γυναίκα, την ώρα που βρίσκονταν σε εξέλιξη η διαδικασία επιβίβασης επιβατών σε πλοίο τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής στο λιμάνι της Μυτιλήνης.

Σύμφωνα με το λιμενικό η γυναίκα γλίστρησε κατά την προσέγγισή της από την προβλήτα στον καταπέλτη του πλοίου και έπεσε στη θάλασσα. Αμέσως, στη θάλασσα έπεσαν ένα μέλος του πληρώματος του πλοίου καθώς και ένας ιδιώτης για να την βοηθήσουν.

Η 71χρονη ανασύρθηκε, καλά στην υγεία της και στη συνέχεια, μεταφέρθηκε προληπτικά με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Βοστάνειο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λιμενικού για το περιστατικό

Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Μυτιλήνης ότι κατά τη διαδικασία επιβίβασης σε επιβατηγό-οχηματαγωγό (Ε/Γ-Ο/Γ) πλοίο, μια 71χρονη επιβάτιδα γλίστρησε κατά την προσέγγισή της από την προβλήτα στον καταπέλτη του πλοίου και έπεσε στη θάλασσα. Αμέσως, στη θάλασσα έπεσαν ένα μέλος του πληρώματος του πλοίου καθώς και ένας ιδιώτης, προς παροχή συνδρομής. Η 71χρονη ανασύρθηκε, καλά στην υγεία της, με τη συνδρομή στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., καθώς και έτερων μελών του πληρώματος του πλοίου. Στη συνέχεια, η επιβάτιδα μεταφέρθηκε προληπτικά με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Βοστάνειο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Ειδήσεις σήμερα:

Ξέφυγε ο Ομέρ Τσελίκ: Διαμαρτύρεται για την προβολή της σειράς Famagusta στο Netflix

Δάνης Κατρανίδης: Οι τρεις γάμοι, ο μεγάλος έρωτας με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου και η συνεργασία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Γάμος υπό τη δύση του Ηλίου στο Costa Navarino - Όλες οι λεπτομέρειες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης