Τις Κυριακές λειτουργεί κανονικά το ΕΣΥ, λέει ο Γεωργιάδης με αφορμή ανάρτηση του Νατσιού

Ανεβάζω αυτή την λεπτομερειακή ενημέρωση διότι ο κ. πρόεδρος της «Νίκης» άρχισε και αυτός τις συκοφαντίες περί Κυριακής, τόνισε ο υπουργός Υγείας

Τις Κυριακές λειτουργεί κανονικά το ΕΣΥ, δεν λειτουργούν τα Περιφερειακά Ιατρεία αλλά οι μονάδες του που εφημερεύουν τόνισε σε ανάρτησή του ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή ανάρτηση του προέδρου της «Νίκης», Δημήτρη Νατσιού.

Ειδικότερα, νωρίτερα ο κ. Νατσιός ανέφερε σε ανάτησή του ότι «σήμερα, εισήχθη εκτάκτως στο Νοσοκομείο Κατερίνης ένας γνωστός μου ιερέας. Αρχικά προσπάθησα να επικοινωνήσω με το κέντρο του Νοσοκομείου, για να μάθω για την κατάστασή του, αλλά καμία απάντηση. Πήρα προσωπικά τον Πρόεδρο του Νοσοκομείου, αλλά το τηλέφωνό του ήταν κλειστό. Μετά θυμήθηκα ότι ήταν Κυριακή και σταμάτησα τις προσπάθειες. Το είπε άλλωστε και ο Άδωνις Γεωργιάδης. Μην αρρωσταίνετε το Σαββατοκύριακο».

Ο υπουργός Υγείας έγραψε αναλυτικά την ενημέρωση από τον Διοικητή του Νοσοκομείου για το περιστατικό σε ανάρτησή του στο «X» και υπογράμμισε πως: «Ανεβάζω αυτή την λεπτομερειακή ενημέρωση διότι ο κ. πρόεδρος της "Νίκης" άρχισε και αυτός τις συκοφαντίες περί Κυριακής. Τις Κυριακές λειτουργεί κανονικά το ΕΣΥ, δεν λειτουργούν τα Περιφερειακά Ιατρεία αλλά οι μονάδες του που εφημερεύουν. Εύχομαι πολλά περαστικά στον γηραιό ιερέα του οποίου η μικρή περιπέτεια της υγείας έγινε η αφορμή για αυτή την λανθασμένη ανάρτηση του κ. Νατσιού».



Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Γεωργιάδη:

«Η συνολική ενημέρωση απο τον κ. Διοικητή του Νοσοκομείου:

"Στα επείγοντα του ΓΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ προσήλθε στις 9:52 πμ σήμερα Κυριακή, με αναφερόμενη ζαλάδα και ναυτία ο πάτερ Φ. Κ . 82 ετών. Εξετάστηκε και αποχώρησε με οδηγίες .

Το τηλεφωνικό κέντρο του νοσοκομείου λειτουργεί καθημερινά από τις 7:00 έως τις 15:00. Στο τμήμα ΤΕΠ λειτουργούν τα τηλέφωνα 23513 50205-206 για επικοινωνία 24/7. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του νοσοκομείου. Στο τηλέφωνο μου 6973…… δεν δέχτηκα καμία κλίση. Υπήρχε έως το 2022 ακόμη ένα νούμερο του νοσοκομείου (κινητό) το οποίο είχε ο παλιός διοικητής αλλά πλέον δεν χρησιμοποιείται".

Ανεβάζω αυτή την λεπτομερειακή ενημέρωση διότι ο κ. Πρόεδρος της "Νίκης" άρχισε και αυτός τις συκοφαντίες περί Κυριακής. Τις Κυριακές λειτουργεί κανονικά το ΕΣΥ, δεν λειτουργούν τα Περιφερειακά Ιατρεία αλλά οι μονάδες του που εφημερεύουν.

Εύχομαι πολλά περαστικά στον γηραιό ιερέα του οποίου η μικρή περιπέτεια της υγείας έγινε η αφορμή γι' αυτή τη λανθασμένη ανάρτηση του @dimitrisnatsios».

Ειδήσεις σήμερα:

Ξέφυγε ο Ομέρ Τσελίκ: Διαμαρτύρεται για την προβολή της σειράς Famagusta στο Netflix

Δάνης Κατρανίδης: Οι τρεις γάμοι, ο μεγάλος έρωτας με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου και η συνεργασία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Γάμος υπό τη δύση του Ηλίου στο Costa Navarino - Όλες οι λεπτομέρειες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr