Τον μαχαίρωσε στο κεφάλι ενώ διασκέδαζε - Αναστάτωση στη γιορτή της σαρδέλας στην Πρέβεζα

Νεαρός ο δράστης - Άγνωστος ο λόγος της επίθεσης - «Είχε χάσει πολύ αίμα, προσπαθούσα να τον κρατήσω ενεργό, γιατί έκλειναν να μάτια του», λέει η ναυαγοσώστρια που τον έσωσε

Δυο μαχαιριές στο κεφάλι και τον αυχένα από άγνωστο νεαρό άνδρα και για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, δέχθηκε ένας άνδρας που διασκέδαζε με την οικογένεια του στην γιορτή της σαρδέλας στην Πρέβεζα.

Το πρωτοφανές για τα δεδομένα της πόλης περιστατικό συνέβη μπροστά σε εκατοντάδες κόσμου που βρίσκονταν στη δημοφιλή γιορτή. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης είναι νεαρής ηλικίας, χτύπησε το θύμα με το μαχαίρι δυο φορές χωρίς να έχει προηγηθεί διένεξη, δημόσια τουλάχιστον μεταξύ τους.

Όταν το αιματηρό περιστατικό έγινε αντιληπτό ακολούθησε αναστάτωση ενώ ο τραυματίας, σύμφωνα με πληροφορίες δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες, από μια ναυαγοσώστρια που βρέθηκε εκεί και από τους ανθρώπους του δήμου οι οποίοι κάλεσαν το λιμενικό και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας
Η ναυαγοσώστρια Έλενα Σολδάτου μιλώντας στο onprevezanews.gr είπε: «Εγώ έφευγα και παρατηρούσα τον θύμα πως περπάταγε και εκείνος προς το λούνα πάρκ. Φαινόταν λερωμένος από κρασί τον ρώτησα αν είναι καλά πέταξα το μηχανάκι και τον είδα που αιμορραγούσε…»

Οι γρήγορες ενέργειες της Έλενας ήταν εκείνες που έσωσαν την ζωή του άτυχου άντρα, αφού η ίδια είχε μαζί της το βαλιτσάκι της μέσα στο οποίο είχε όλα εκείνα που χρειάζονταν προκειμένου να προσφέρει άμεσα τις πρώτες βοήθειες.

«Σταμάτησα την αιμορραγία και από τις δυο πληγές (κεφάλι, αυχένα), είχε χάσει πολύ αίμα προσπαθούσα να τον κρατήσω σε ενεργή κατάσταση, γιατί έκλειναν να μάτια του. Εγώ κάλεσα το ΕΚΑΒ και παρέμεινα δίπλα του μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο να τον παραλάβει»  προσθέτει η νεαρή ναυαγοσώστρια.

Η ίδια μετέβη και στο νοσοκομείο Πρέβεζας προκειμένου να μάθει την κατάσταση της υγείας του θύματος.

«Έχει χάσει πολύ αίμα, ωστόσο δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του» καταλήγει η Έλενα Σολδάτου.

Την υπόθεση ερευνά το λιμεναρχείο Πρέβεζας.

Πηγή: ertnews

Ειδήσεις σήμερα:

Χέρι, χέρι στην κορυφή Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ - Επιστροφή στις νίκες για ΑΕΚ, γκέλα για Παναθηναϊκό - Δείτε τα 22 γκολ

Παραλύει το Ισραήλ από την απεργία μετά τους έξι νεκρούς ομήρους – Χιλιάδες στον δρόμο ζητούν από τον Νετανιάχου συμφωνία

Φωτογραφίες και βίντεο από τον γάμο του Αντετοκούνμπο και της αγαπημένης του Μαράια - Οι VIP καλεσμένοι και τα πάρτι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr