Σαντορίνη: 63χρονη πλήρωσε 98.000 ευρώ σε «μαϊμού» αστυνομικό

Πίστεψε ότι έτσι θα κατάφερνε να μην μπλέξει το παιδί της που δήθεν προκάλεσε τροχαίο ατύχημα με σοβαρό τραυματισμό ανήλικου παιδιού στο νησί

Ένα τεράστιο ποσό παρέδωσε σε απατεώνες μία 63χρονη Αλβανίδα η οποία κατοικεί μόνιμα στη Σαντορίνη, πιστεύοντας ότι έτσι θα κατάφερνε να μην μπλέξει το παιδί της που δήθεν προκάλεσε τροχαίο ατύχημα με σοβαρό τραυματισμό ανήλικου παιδιού στο νησί.

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή, όταν η 63χρονη αλλοδαπή δέχθηκε τηλεφώνημα από μία άγνωστη γυναίκα που της δήλωσε ότι είναι αστυνομικός η οποία τάχα επιλαμβανόταν στο ατύχημα που ενεπλάκη ο γιος της και της ζήτησε ένα μεγάλο ποσό, δήθεν για να φροντίσει να αποφύγει τις νομικές συνέπειες.

Η ανυποψίαστη γυναίκα ταράχτηκε και δέχθηκε να «λαδώσει», με αποτέλεσμα να ακολουθήσει τις οδηγίες που της έδωσε η απατεώνισσα και να τοποθετήσει το υπέρογκο ποσό των 98.000 ευρώ σε έναν κάδο απορριμμάτων που της υπέδειξε. Η 63χρονη αποχώρησε μόλις άφησε τα χρήματα και δεν είδε ποιος τα παρέλαβε.

Λίγο αργότερα, η απάτη αποκαλύφθηκε και η αλλοδαπή ενημέρωσε την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Θήρας, οι άνδρες της οποίας διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών εξετάζοντας πλάνα από κάμερες που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή.

 Ειδήσεις σήμερα:

«Έρχεται μετασεισμός στο Βερολίνο»: Αναταράξεις στη Γερμανία μετά τη νίκη του ακροδεξιού AFD στη Θουριγγία

Εβδομάδα των Παθών στον ΣΥΡΙΖΑ: Τα 4 σενάρια για την Κεντρική Επιτροπή μετά το «παρών» του Πολάκη

Λαϊκή οργή στο Ισραήλ για τον Νετανιάχου μετά τη δολοφονία των έξι ομήρων από τη Χαμάς - Μεγάλη γενική απεργία σήμερα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr