Αθώα τα τέσσερα πρώην στελέχη του ΚΕΕΛΠΝΟ για τις προσλήψεις την περίοδο 2013-2014 που κατήγγειλε ο Πολάκης - Τι δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Αθώα τα τέσσερα πρώην στελέχη του ΚΕΕΛΠΝΟ για τις προσλήψεις την περίοδο 2013-2014 που κατήγγειλε ο Πολάκης - Τι δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Ο Παύλος Πολάκης στην κατάθεσή του στο δικαστήριο είχε κάνει λόγο για «23 ρουσφέτια του Άδωνι Γεωργιάδη» - «Είναι μέρα χαράς και δικαίωσης» λέει ο υπουργός Υγείας

keelpno12
Στην αθώωση και των τεσσάρων κατηγορούμένων στη δίκη για τις καταγγελλόμενες ως παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ την περίοδο 2013-2014, προχώρησε έπειτα από πολύμηνη ακροαματική διαδικασία το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας.

Συγκεκριμένα με την απόφαση του δικαστηρίου αθώοι κρίθηκαν ο πολιτευτής της ΝΔ, Σταμάτης Πουλής, η σύζυγός του, Ανδρονίκη Θεοφιλάτου, η πρώην οικονομική διευθύντρια του ΚΕΕΛΠΝΟ, Αικατερίνη Πολύζου και ο πρώην διευθυντής του ΚΕΕΛΠΝΟ, Θεόδωρος Παπαδημητρίου.

Εκφωνόντας την αθωωτική απόφαση ο προεδρος της έδρας ανέφερε: «Αθώος ο πρώτος κατηγορούμενος καθώς δεν στοιχειοθετείται η αντικειμενική υπόσταση του αδικήματος απιστίας. Το δικαστήριο θεωρεί ότι η σύνταξη και υπογραφή των μισθολογικών καταστάσεων δε συνιστά αδικοπρακτική ενέργεια. Αθώοι και οι λοιποί κατηγορούμενοι λόγω του παρακολουθηματικού χαρακτήρα του αδικήματος».

Υπενθυμίζεται ότι την υπόθεση είχε καταγγείλει ο Παύλος Πολάκης ο οποίος στην κατάθεσή του στο δικαστήριο είχε κάνει λόγο για «23 ρουσφέτια του Άδωνι Γεωργιάδη».

Άδωνις Γεωργιάδης: «Είναι μέρα χαράς και δικαίωσης»

Κλείσιμο
Για ημέρα μεγάλης χαράς και δικαίωσης κάνει λόγο ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Με ανάρτησή του στο Χ (πρώην Twitter) ο υπουργός Υγείας, αναφέρει, μεταξύ άλλων:

«02 Σεπτεμβρίου 2024 ημέρα που θα θυμόμαστε διότι το δίκαιο κέρδισε το άδικο! Ότι τελικά στη χώρα μας υπάρχει Δικαιοσύνη. Και ότι όταν λες την αλήθεια δεν έχεις να φοβάσαι απολύτως τίποτε».

Αναλυτικά όλη η ανάρτησή του:



Ειδήσεις σήμερα:

Οι πρώτες φωτογραφίες από το πάρτι του γάμου του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Έρχεται μπόνους δύο μισθών σε 30.000 υπαλλήλους Δημοσίου και ΟΤΑ

Τον μαχαίρωσε στο κεφάλι ενώ διασκέδαζε - Αναστάτωση στη γιορτή της σαρδέλας στην Πρέβεζα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης