Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησαν και λήστεψαν 17χρονο σε προαύλιο σχολείου

Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησαν και λήστεψαν 17χρονο σε προαύλιο σχολείου

Ο 17χρονος κατήγγειλε ως δράστες έναν μαθητή του ΕΠΑΛ και έναν 18χρονο – Είχαν δώσει ραντεβού στο σχολείο γιατί τον κατηγορούσαν ότι τους έκλεψε πράγματα αξίας 5.000 ευρώ

astynomia1
Θύμα ληστείας και ξυλοδαρμού κατήγγειλε ότι έπεσε ένας 17χρονος την Κυριακή, σε προαύλιο χώρο Λυκείου της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την καταγγελία του ανηλίκου, ο οποίος πέρασε την είσοδο του αστυνομικού Τμήματος μαζί με τη μητέρα του, όλα έγιναν τις μεσημεριανές ώρες όταν συναντήθηκε στο προαύλιο του σχολείου με έναν μαθητή του ΕΠΑΛ και έναν 18χρονο. Τότε, ο πρώτος τον χτύπησε στο πρόσωπο και όταν ο ανήλικος προσπάθησε να αμυνθεί ο 18χρονος τον ακινητοποίησε, με τον πρώτο να συνεχίζει να τον χτυπάει με τα χέρια του στο πρόσωπο και να τον απειλούν.

Αφορμή για τον ξυλοδαρμό του 17χρονου φαίνεται πως ήταν μία κλοπή πραγμάτων αξίας 5.000 ευρώ, τα οποία, όπως του ανέφεραν οι δράστες, τους είχε αφαιρέσει σε προγενέστερο χρόνο, με τον ανήλικο να το αρνείται. Μάλιστα, ο ένας εκ των δύο δραστών, φέρεται να τον κάλεσε νωρίτερα στο κινητό του τηλέφωνο προκειμένου να δώσουν ραντεβού στο σχολείο.

Οι φερόμενοι ως δράστες άφησαν τον ανήλικο να αποχωρήσει αφού του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο.

Κλείσιμο
Μετά την καταγγελία σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος των δύο ατόμων για ληστεία, σωματική βλάβη, εκβίαση και παράνομη βία, ενώ αναζητούνται για να συλληφθούν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Σημειώνεται ότι ο ένας από τους δύο έχει ήδη ταυτοποιηθεί.



Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ιαπωνία: Έφηβη αυτοκτόνησε πηδώντας στο κενό και σκότωσε γυναίκα που περνούσε από κάτω

Τον μαχαίρωσε στο κεφάλι ενώ διασκέδαζε - Αναστάτωση στη γιορτή της σαρδέλας στην Πρέβεζα

Άνοδος της θερμοκρασίας και τοπικές βροχές τη Δευτέρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης